Návštěvník kukuc24 Odesláno 5. ledna 2014 Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Upc v Brne udelalo konecne dobrou sluzbu. Zarizeni se da odevzdat u pani Sykorove v Campus Square. Vybira to zadarmo. Vybiraci den ma vzdy v po stredu a patek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. ledna 2014 Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tak to je dobra zprava ale radeji ti jeste overim. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kukuc24 Odesláno 5. ledna 2014 Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Odevzdaval jsem to tam minuly tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. ledna 2014 Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Ok, zkusil jsem jim primo napsat , tak uvidime co odpovedi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Upc v Brne udelalo konecne dobrou sluzbu. Zarizeni se da odevzdat u pani Sykorove v Campus Square. Vybira to zadarmo.Vybiraci den ma vzdy v po stredu a patek. Co jim taky jinýho zbylo, stačí si přečíst stanovisko ČTÚ o férových a neférových praktikách ze začátku tohoto roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Já bych zařízení žádné paní někde v Brně, kde UPC nemá oficiální pobočku do ruky nedal :-/ Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Marek-26: příjde mi to, nebo opravdu troluješ? http://prodejni-mista.upc.cz/brno/prode ... pus-square je to prodejní místo, pobočka to sice není, ale UPC není firma, která by potřebovala pobočky po celé ČR, když zásahy a vše okolo řeší s externisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. ledna 2014 Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Netroluji. Ve VOP nic o odevzdání na nějakém prodejním místě není ani čárka. Prodejním místem je i Datart nebo PlaneoElektro. A upřímně bych nějakému prodavači prostě zapůjčené zařízení nedal. Odesláno z mého XT925 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. ledna 2014 Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Posilal jsem 5.1.2014 mail primo do toho obchodu a dopoved zatim zadna. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. ledna 2014 Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Tak dle odpovedi v poradne na Facebooku UPC, zapůjčené zařízení není možné odevzdat osobně na prodejním stánku. Je třeba jej zaslat na adresu našeho distribučního skladu (UPC Česká republika, s.r.o., Kostomlátecká 20/39, 288 02 Nymburk). Proto nikomu nedoporucuju ho nekde vracet osobne a kdyz uz tak urcite proti nejakemu potrvrzeni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.