Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Sorry, ale jouda je v tomto případě lichotka :D Dál není co řešit, protože stejně nic nechápeš a ještě žiješ v tom, že když kdesi nemáš cosi zarušenýho, tak nemá ani nikdo jiný. A o blábolech, co chtějí nebo nechtějí zákazníci, se vůbec nebav, protože víš leda velký lejno a právě ty sám tady vnucuješ, jak všichni prahnou po nějaké tvé WiFi ax, že chtějí víc atd., což je hňupovina non plus ultra. Aby se dosáhlo na bezdrátu vyšších rychlostí, tak se musí výrazně rozšířit volná pásma a nikoliv, že se do stávajících pásem nacpou vysílače, co to akorát komplet zahltí. Ale to samozřejmě joudové nechápou a ještě prskají, když jim to někdo napíše...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

a co wi-fi specifikace 6 ? tam si myslím bude něco volnýho

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno
před 12 hodinami, Evzen napsal:

Presne takovyho joudu tady mam 😞
Kanaly 36-48 obsazeny nejakym 80 Mhz sráčem a jsem v prdeli... 😞

Takových mám v okolí více. Kdyby mohli, tak si šířku pásma v obou frekvencích ještě natáhnou nějakým gumovým špagátem.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno
9 minutes ago, Honza333 said:

a co wi-fi specifikace 6 ? tam si myslím bude něco volnýho

Ak myslis WiFi 6E (6 GHz), tam je 14 80 MHz kanalov a 7 160 MHz kanalov.. ale musis si pockat, kym to bude schvalene/povolene aj  bruselskym politbyrom, zatial to povolila iba FCC v USA.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

já vím ale bude, jestli tomu dobře rozumím, pokud ted koupím HW s wi-fi 6 a ax tak by to ale mělo do budoucna chodit, případně to vylepší firmware, rozumím tomu dobře ???             What is WiFi 6? (802.11 ax) | Fastest WiFi Router | TP-Link (tp-link.com)   já to jako budoucnost vidím a na samým začátku jsem se ptal jestli to zařízení VF umí, jak jsem zjisil tak né ale budoucnost je taková

Upraveno uživatelem Honza333

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec
Odesláno

Na Wifi 6E (6 GHz pasmo) potrebujes novy hw (ktory ma radio schopne vysielat/prijimat v 6 GHz oblasti).. vzhladom k tomu, ze to pasmo je povolene/certifikovane iba v USA, tak vyrobcovia hw zatial cakaju.. sucasny Wifi 6/AX hw nepodporuje 6 GHz, ziadny sw nevycaruje novy frekvencny rozsah v radiu.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Ten "novy hw" obsahuje klasicku 5 GHz kartu s ax.. Zatial jediny klient je Intel AX210ngw (2x2 WiFi 6E) modul do pc/nb, ktory podporuje 6 GHz.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Dík to je odpověd.

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Liberec
Odesláno
před 2 hodinami, Honza333 napsal:

ale budoucnost je taková

E-e... budoucnost je DABová... rikali to v televizi 😄

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague