Návštěvník KUFI Odesláno 9. ledna 2014 Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Od doby co jsem presel na 240Mb mam problem s pingem, kterej zhruba kazdych 20 sekund vyskoci na 1000-2000ms. Pri brouzdani se to samozrejme projevuje spatnym nacitanim stranek, kdy po kliknuti na odkaz i nekolik sekund cekam nez zareaguje a ve hrach zase brutalnima lagama. Zkusil jsem jinou sitovku, odinstalovat antivir, vypnul firefall a nic. Pomuze az restart modemu, nebo prehozeni kabelu do druhy sitovky, ale vydrzi to maximalne den. Druhej den je to opet rozkolisany. A uz me nebavi neustale chodit a dokola restartovat modem, nebo si hrat s kabelem. Pro lepsi pochopeni prikladam obrazky s pingem na seznam: a po restartu modemu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. ledna 2014 Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Zkus stahnout a nainstalovat program PingPlotter, jak popisuju zde: viewtopic.php?f=7&t=4799&p=73885p73885 a zkus pingat seznam.cz a pak svoji vychozi branu, jejiz adresu si zjistis pres Tracert. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 11. ledna 2014 Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Dekuju za odpoved. Takto vypada ping na seznam: A takto na vychozi branu: Problem je, ze se neda pripojit notebook a zjistit tak, jestli neni chyba v mem PC. Nebot pri vytazeni kabelu ze sitovky a znovupripojeni se ping opet "zklidni". Vyskakovat vysoko zacne vzdy az po nejake dobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. ledna 2014 Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Tou vychozi branou jsem myslel branu UPC, coz je ve tvem pripade treti Hop. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 23. ledna 2014 Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 to vypada takto, ale nevim co s tim, jestli je chyba u me, nebo v modemu zajimavy je, ze kdyz vytahnu kabel ze sitovky a zastrcim zpet, tak se net na jeden den vzpamatuje a ping se vrati do normalu. Druhej den uz to ale zase skace az ke 2000ms a je nutny ho opet vytahnout. ta tlusta cervena cara je vytazeni kabelu ze sitovky na asi 3 vteriny a dal uz to jede zase normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. ledna 2014 Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Pak neni co resit, vymenit kabel, pripadne sitovku, asi tam bude spatny dotek. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 29. ledna 2014 Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 nezda se mi, ze by to byl problem v HW. Sitovku jsem zkousel jinou a je to stejny. Spis bych to videl na nejakej program, kterej si v pravidelnych intervalech neco "overuje". Coz znamena reinstal systemu, ale to je silena lapalie. A zajimavy je, ze mi to dela presne ode dne co mi zrychlily net na 240/20.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. ledna 2014 Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Není problém si stáhnout nějaký program na monitorování síťového provozu. Třeba nějaký Firewall, kde se dají i jednotlivé programy nebo služby blokovat a vzít to vylučovací metodou. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 24. února 2014 Sdílet Odesláno 24. února 2014 tak me dva dni temer nesel internet, sem tam se na chvilku vzpamatoval, jinak to bylo samej ztracenej paket a rychlost tak 0,001Mb, takze jsem ty dva dni stravil na mobilnim pripojeni. Po telefonatu na tech.podporu mi bylo sdeleno, ze u me skutecne vydi velkou ztratovost paketu a ze je zavada na jejich strane a ze to je v celym baraku. Dneska mi prisla SMS, ze je to opraveny a svete div se - ty vykyvy odezvy jsou pryc. Seznam stabilne 8-12ms. Nechci jasat predcasne, ale zatim to vypada dobre. UPDATE: tak moje radost byla bohuzel predcasna. Vse opet pri starym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.