Návštěvník filis Odesláno 9. ledna 2014 Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Dobrý den, od 1. února se stěhuji do nového bytu v centru Prahy. Bohužel tam není zavedena optika. Předchozí majitel tam má zavedený internet od UPC a nabízí převedení smlouvy na mě. Současná nabídka služeb internetu není špatná, vadí mi ale, že v tarifu Fiber Power 120+ je velmi nízká hodnota uploadu. 120 mbit download asi ani nepotřebuji, stačilo by mi klidně kombinace 70/30 (dow/up). Když jsem se paní na infolince ptal, jestli je možné ty rychlost nějak změnit v poměru, poslala mě do háje. Zjistil jsem ale, že před pár dny nabízeli k tomuto tarifu "na zkoušku" rychlost uploadu 20 mbit. Nevím, proč už to nyní nenabízejí. Mám to z nich zkusit vyloudit? Jde to nějak? Díky. F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 10. ledna 2014 Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 To že je u UPC značně asymetrická rychlost je známá věc a zákazník se s tím musí smířit. Obávám se že jestli ta akce už není v žádné nabídce nemá UPC žádný důvod ti nestandardní tarif nabízet. Maximálně si můžeš zajistit vyšší rychlost uploadu tím že si připlatíš za vyšší tarif (fiber 240) kde ten upload 20M je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 10. ledna 2014 Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 V případě, že bys měl IČO,lepší upload mají firemní tarify UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. ledna 2014 Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 ...o 6, 8 a 5 Mb/s upload je u upc dlouhodobě průšvih, ale snad se pomalu blejská na lepší časy Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 10. ledna 2014 Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 filis: Majitel nemá co nabízet převedení smlouvy, to snad ani u UPC nejde, ať si tu svou pěkně vypoví a ty uzavři novou. S firemním tarifem se dostaneš až na 250/25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. ledna 2014 Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Převádět smlouvu lze. I UPC přepis smlouvy standardně nabízí. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 10. ledna 2014 Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Co by z toho dotyčnej měl? Vůbec nic. Lepší ať si uzavře smlouvu jako novej klient. A stejně sem možnost přepisu v obchodních podmínkách nikde nenašel, nevím kdes toto info zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. ledna 2014 Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 při přepisu se bude brát jako novej klient Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 11. ledna 2014 Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 filis: Majitel nemá co nabízet převedení smlouvy, to snad ani u UPC nejde, ať si tu svou pěkně vypoví a ty uzavři novou. S firemním tarifem se dostaneš až na 250/25. V praxi se lze dostat až na 270/27 Mbps, ale to už záleží na vytíženosti sítě. Papírový limit je těch 250/25 jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 11. ledna 2014 Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Tak mě napadá a asi nejsem sám, nedá se to zdublovat? Že by si někdo vzal 2 modemy, router s 2x WAN a měl pak 2x 250/25? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.