Odesláno 10. ledna 2014 11 let Vazeni zdatnejsi kolegove,prosim o technickou radu.Protoze Kaony jsou strasne pomale,mam Handan 6000 ale jsem technicky typ a rad vzdy z vyrobku vyzdimam vse co muzu a co umi.Mam na Handanu verzi S/W V1.23.Neexistuje prosim nejaka novejsi verze S/W,treba beta?Ktera by neco,cokoli umela lepe nez tahle?Pak se chci zeptat a poprosit.Nejlepsi zvuk z Handanu 6000 do meho Soundbaru Yamaha je pres opticky kabel S/PIDF a nebo pres opticky koxialni kabel S/PIDF?A nejlepsi obraz z Handanu 6000 je pres Scart do me LCD Philips TV a nebo pres S-Video kabel do me LCD Philips?Moc prosim a omlouvam se ze obtezuji ale jakykoli rozdil v kvalite me zajima a Vy Vazeni zdatnejsi kolegove urcite ty rozdily a technicke veci vite stokrat lepe nez ja.Poradite mi tedy co mam zvolit a co mi prinese nejlepsi zvuk a obraz?Zajima me to vse jen v konbinaci Handan 6000+TV+Soundbar.Nic jineho.Moc DEKUJI za Vase rady a ochotu.Vinduska Jiri Usti nad Labem 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 11. ledna 2014 11 let Novejsi FW nez 1.23 neni k dispozici, ten aktulani co vim ma stale problem s EPG, ale s tim uz se asi musime prozatim smirit. TV s STB propoj Scartem a nastav na STB nastav TV vystup RGB. A zvuk bych propojil optikou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. ledna 2014 11 let Autor DEKUJU ,moc za rady a info.Jirka 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 12. ledna 2014 11 let ... ten aktulani co vim ma stale problem s EPG... Nerad bych to zakřik, ale už asi měsíc jede EPG v pohodě 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 4. února 2014 11 let Autor band Slovakia Začátek chatu pondělí 7:10odpol. Vazene UPC prosim,muzete mi napsat jake cele oznaceni ma nejnovejsi fimwer setobxu Handanu 6000???Jirka asi před hodinou Zdravim Vas Jiri, ide o verziu: 1.27 Mozete si to pozriet aj v boxe: Menu – Systémové informácie – Verzia STB – Verzia S/W Majte sa, Maria. TOTO mi prislo z UPC Slovensko.To ale znamena ze oni maji novejsi fimware nezmame k dispozici my v Cechach,my prece mame 1.23. ale oni 1.27.Prosim nesezenete na nej odkaz?Ja se pokusim o nej napsat na Slovensko,treba poslou odkaz na stazeni.Jirka 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 4. února 2014 11 let Mám pocit, že tu obě verze kolovaly a kromě nějakého víc průhledného pruhu byly stejné (rozdíl nikdo nenašel). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. února 2014 11 let Verzia SW 1.27 nie je novšia. Je určená pre SR, kde je základný kanál pre Továrenské nastavenie, update SW a inštaláciu prednastavený na 306MHz/64QAM/6,9Ms. Ako jazyk komunikácie je prednastavená Slovenčina a priorita zvuku je slovensky. Pokiaľ by si tento SW použil v ČR, odstavil by si autoupdate SW a pri inštalácii by si musel manuálne zmeniť parametre základného kanálu na 170,5MHz/64QAM/5Ms.
Odesláno 5. února 2014 11 let Pro STB od Handanu se v ČR už dlouho nic nedělá a nebude se dělat: https://www.dvb-c-shop.cz/novinky/novinky/firmware.htm A mám dojem, že samotná firma HANDAN už STB pro kabelovku (DVB_C) ani nevyrábí Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 5. února 2014 11 let Mám pocit, že tu obě verze kolovaly a kromě nějakého víc průhledného pruhu byly stejné (rozdíl nikdo nenašel). To se tykalo Kaona, pro Handana zde zadne verze FW nekolovaly, v ČR je nejnovejsi verze 1.23. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.