Návštěvník Odesláno 12. července 2004 Sdílet Odesláno 12. července 2004 Co to kecáte vo wifi sítích ???? Já jsem klientem jedné pražské , platím si tarfi studen za jedno kilčo a jde mi to cca stále na 64 be limitůůůůůůů!!!! více na http://idtnet.idt.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. července 2004 Sdílet Odesláno 12. července 2004 to si teda borec...za to kilo si to radsi udelam sam...pod mostem :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2004 Sdílet Odesláno 3. srpna 2004 To je teda můj sen Interent za jedno kilčo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 5. srpna 2004 Sdílet Odesláno 5. srpna 2004 No super, ale to řeš spíš na fórech o Wi-Fi. :dwarf: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2004 Sdílet Odesláno 5. srpna 2004 Důležitý upozrnění: pokud jsem to pochopil tak se jedná o lokální - pouze pražskou Síť.. z čehož plyne.. strčte si to někam pražáci na prohlížení webů celkem dobrý ale jinak je to na Ho_no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2004 Sdílet Odesláno 5. srpna 2004 Co to kecáte vo wifi sítích ???? Já jsem klientem jedné pražské , platím si tarfi studen za jedno kilčo a jde mi to cca stále na 64 be limitůůůůůůů!!!! více na http://idtnet.idt.cz Hmmm, az na to, ze jsou tim pokryti 4 ulice. Tohle v Praze opravdu nema smysl virit podivej se na pokryti CZFree, najdes spoustu pripojnych bodu Ale s kvalitou, rychlosti a kupodivu i cenou kabelovky se to neda srovnavat. Ac snahu czfree chvalim, nesel bych do toho ani nahodou (dneska je alternativ spousta). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.