Přejít na obsah

totální pokles internetového připojení

Doporučené příspěvky

Návštěvník Morisek

Dobrý den,

Zhruba před 2 týdny totálně poklesla rychlost internetového připojení a to z 60 MB/s na asi 200kb/s.

Problem musí byt u UPC ... zkoušel jsem to na více pc i noteboocích a výsledek je furt stejný, i kably i modem jsem zkoušel vyměnit a furt bez výsledku, už si nevím rady. Upload je furt stejný a to asi 6 MB.

Prosím o pomoc

S pozdravem váš znechucený zákazník :thumbdown:

Návštěvník Morisek

už jsem to zkoušel asi 3x .. i v nastavení jsem se pohrabal a nic .. tento problém jsem už jednou měl, volal jsem jim a oni mi řekli, že to není u nich,ale zničeho nic to do týdne bylo zase v pohodě a to k nám chtěli poslat technika ... -_-

• po 2 týdnech...

Jak vam dnes jede internet ?

Tady u me v Brne to skoro nejede, webove stranky se taktak nactou, signal na modemu mam ok, ping ok, ztraty paketu zadne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Mám internet 60 mb a jede mi to dnes tak 20 mb , psal jsem na UPC atˇ to dají do pořádku , tak nevím , ale fakt mě to začíná srát , asi se poohlédnu po nějakým jiným dodavateli.

Taktiez mi to kolise v Brne a to dost razantne a spokojne to vypadava na niekolko sekund az minut, nepomohol tomu ani restart routera ani pc, a skusal som to na viacerych notebookoch

Ústí nad Labem - internet funguje, zdá se mi normální rychlostí, ale nenačítají se živé streamy. Například sport. Nastavení mám určitě v pořádku, protože včera vše šlo a dnes mi to nejde pod Windows, ani pod Linuxem.

Připojuju se tam k serveru a nic se neděje. Napadl mě problém s modemem ale jak koukám na fóru, nejsem jediný, kdo má problémy. A videa mi normálně chodí. I připojení se mi zdá ok, měření je jako obvykle, přibližně stejný upload, download i ping. Můžete vy, co vám blbne rychlost, zkusit nějaký live stream? Měli bychom jasno jestli to je na naší straně nebo u UPC.

ČT teda jde, což je divný, ale sport zahraniční nejde. Nechci sem dávat odkazy, asi to není úplně košér.

Taky se nemůžu připojit k serverům na hraní pokeru, problém úplně stejný jako u live streamů.

A na cílovou IP adresu se dostanete (ping nebo tracert)? Možná je jen nedostupná koncová služba, nebo je problém s routováním na cílové místo.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...