Návštěvník wheatley Odesláno 18. ledna 2014 Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Zdravím, vybírám připojení do panelákového bytu na Praze 8 nejsnažší by bylo tam zařídit UPC. Mám však dilema, jestli vybrat základní tarif Fiber 40 nebo připlatit za 120. Využíváno to bude k hraní multiplayerových her (především CS:GO) a nějakému tomu stahování. Spokojil bych se s rychlostí 2-3 MB/s, ale nevím, jestli je tohle u Fiber Power 40 skutečností. Máte někdo zkušenosti se základním tarifem? Nebo o něm pro mé účely nemám ani přemýšlet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. ledna 2014 Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Těch 40 bude stačit. Většinou ta rychlost odpovídá. Odesláno z mého XT925 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 18. ledna 2014 Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 40mbits + tv klasik stoji 499 (net 449) 120mbits + tv komfort stojí 689 (net 629) za příplatek 190kč získáš 3x rychlejší net a spoustu tv kanálů jestli ti to za to stojí si promysli sám. Jednou měsíčně je možné si zadarmo snížit/zvýšit rychlost, takže můžeš přecházet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 19. ledna 2014 Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Kdes to zjistil o tom zvýšení rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 19. ledna 2014 Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Yabaka: myslis to snizeni a zvyseni rychlosti? To mi rikali operatori, 2x jednou za mesic si muzes nechat navolit nizsi balicek, coz se hodi, kdyz nekam odjizdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 19. ledna 2014 Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 snizeni tarifu nebo i zruseni nejakeho balicku je sankcionováno 300 Kč Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 20. ledna 2014 Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 retron: teď se dívám do ceníku, každopádně jen cituju, co mi řekli na upc lince... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 20. ledna 2014 Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Já to tušil, že v tom bude nějaká kulišárna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.