Návštěvník SKRILLEX_SK Odesláno 21. ledna 2014 Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 dobrý deň, včera som bol vybaviť internet s digitalnou televíziou, jasné že som zobral to najlepšie, čiže internet 150 Mb/s a okolo 120 tv kanálov. prišiel som domov, pozapájal, a zrazu som zistil, že programy nejdú a internet, ak práve nevypadol, tak ide okolo 3 Mb/s. ku tv mám HD DVR set-top box a keď ho zapnem tak pýta nejaký CA PIN. kvôli tomu som volal na helpdesk a poradil mi 1234. to nešlo, a tak povedal, že keď zapojím internet, tak do 24 hodín sa to nejako resetuje a pin bude 1234. 24 hodin prešlo a programy stále nič. a hlavne... tá rýchlosť internetu. chápem že mi to nepôjde vkuse (možno nikdy) na plných 150 Mb. ale... 3?? neviem ako to má normálne fungovať, čakal by som aspoň tých 120-100 Mb. sťahoval som cez origin aj update na BF 4 a rýchlosť bola asi 1,5 MB/s. tak neviem... signál aj dosť často vypadne ale to myslim že ak pride technik a niečo porobí v tej rozvodnej skrini, tak by to mohlo ísť v pohode, lebo v bytovke kde bývam sú len 80 ročné babky, a nikdy tu nebol net zapájaný. myslíte že by to bolo tým? ak to má byť takáto rýchlosť tak som celkom sklamaný... prikladám ešte môj najlepší výsledok zo speedtest.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. ledna 2014 Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 viewforum.php?f=24 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SKRILLEX_SK Odesláno 21. ledna 2014 Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 hm... to mi malo nejako pomôcť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. ledna 2014 Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 ano, to ti malo pomoct v lepšej orientácii na upczone... on to snad tomus přesune, takže to budeš mít bez další námahy Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potox Odesláno 22. ledna 2014 Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Napíš na UPC_fb@upc.sk a povedz im nech ti skontrolujú signál na modeme a aj im napíš svoje údaje zo zmluvy a pozri akú máš rýchlosť v pripojenich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SKRILLEX_SK Odesláno 22. ledna 2014 Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Diky. Napíšem tam. A rýchlosť mi píše normálne 1 Gbps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. ledna 2014 Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Bude tam urcite nejaky problem se signalem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.