Odesláno 10. dubna 2014 11 let Také s mojeid nemám jediný problém Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. června 2014 10 let spustili nove rozhrani Moje UPC, celkem prehledne vcetne aktualnich sluzeb, zajimave je pocitadlo prijatych a odeslanych dat (zrovna vaham zda neprejit kompletne na mobilni pripojeni a tahle statistika se hodi), chybi uz jenom platebni brana a v pozadavcich ukonceni smluvniho vztahu vyskoci kontaktujte infolinku - - - - Praha
Odesláno 17. června 2014 10 let spustili nove rozhrani Moje UPC, celkem prehledne vcetne aktualnich sluzeb, zajimave je pocitadlo prijatych a odeslanych dat (zrovna vaham zda neprejit kompletne na mobilni pripojeni a tahle statistika se hodi), chybi uz jenom platebni brana a v pozadavcich ukonceni smluvniho vztahu vyskoci kontaktujte infolinku No, je to docela přehledné, ale dříve jsem hned po přihlášení viděl, kdy mi končí věrnostní program, bylo to tam červenými písmeny, takže se to nedalo přehlédnout. Nyní to tam nikde nevidím nebo jsem to někde přehlédl ?
Odesláno 17. června 2014 10 let teď jsem koukal a mám tam nějakou chybu, aktuální služby mám špatnou částku . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 17. června 2014 10 let Dobrý,jak se přihlásím do moje upc tak musím pořád zadávat kontrolní text,nejde to nějak obejít
Odesláno 17. června 2014 10 let no tak pro sichr uz jim to zase nefunguje kontrolni text je vopich, vubec mi prijde ze s tim zabezpecenim to UPC trochu prehani, prestoze tam vlastne jsou skoro jen pasivni operace. ski: informace o konci věrnostního období chybi a to dost citelne - - - - Praha
Odesláno 18. června 2014 10 let pro ski: Velmi mi vadí, že zmizel údaj o konci věrnostního období. Přes kontaktní formulář se UPC na to ptám a požaduji nápravu, tak jsem zvědavý jak mi odpoví.
Odesláno 22. června 2014 10 let spustili nove rozhrani Moje UPC, ... chybi uz jenom platebni brana ... Platební brána existuje, ale je musí člověk zadat extra adresu http://eshop.upc.cz/ Chvilku jsem se divil, že nemám zaplaceno, ale předpis na 4 haléře opravdu nemám.
Odesláno 22. června 2014 10 let to samozrejme vim, ale ze neni primo v Moje UPC, kliknout zaplatit vyplnit kartu a zaplaceno... ja mel minuly mesic 1 haléř - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.