Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

lopadlo: Službu používám a nemám s tím žádný problém.

Odesláno

Také s mojeid nemám jediný problém :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po měsících...
Odesláno

spustili nove rozhrani Moje UPC, celkem prehledne vcetne aktualnich sluzeb, zajimave je pocitadlo prijatych a odeslanych dat (zrovna vaham zda neprejit kompletne na mobilni pripojeni a tahle statistika se hodi), chybi uz jenom platebni brana a v pozadavcich ukonceni smluvniho vztahu vyskoci kontaktujte infolinku :D

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
spustili nove rozhrani Moje UPC, celkem prehledne vcetne aktualnich sluzeb, zajimave je pocitadlo prijatych a odeslanych dat (zrovna vaham zda neprejit kompletne na mobilni pripojeni a tahle statistika se hodi), chybi uz jenom platebni brana a v pozadavcich ukonceni smluvniho vztahu vyskoci kontaktujte infolinku :D

No, je to docela přehledné, ale dříve jsem hned po přihlášení viděl, kdy mi končí věrnostní program, bylo to tam červenými písmeny, takže se to nedalo přehlédnout. Nyní to tam nikde nevidím nebo jsem to někde přehlédl ?

Odesláno

teď jsem koukal a mám tam nějakou chybu, aktuální služby mám špatnou částku .

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Dobrý,jak se přihlásím do moje upc tak musím pořád zadávat kontrolní text,nejde to nějak obejít

Odesláno

no tak pro sichr uz jim to zase nefunguje

kontrolni text je vopich, vubec mi prijde ze s tim zabezpecenim to UPC trochu prehani, prestoze tam vlastne jsou skoro jen pasivni operace.

ski: informace o konci věrnostního období chybi a to dost citelne

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

pro ski: Velmi mi vadí, že zmizel údaj o konci věrnostního období. Přes kontaktní formulář se UPC na to ptám a požaduji nápravu, tak jsem zvědavý jak mi odpoví.

Odesláno
spustili nove rozhrani Moje UPC, ... chybi uz jenom platebni brana ...

Platební brána existuje, ale je musí člověk zadat extra adresu http://eshop.upc.cz/

Chvilku jsem se divil, že nemám zaplaceno, ale předpis na 4 haléře opravdu nemám. :)

Odesláno

to samozrejme vim, ale ze neni primo v Moje UPC, kliknout zaplatit vyplnit kartu a zaplaceno...

ja mel minuly mesic 1 haléř :D

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague