Návštěvník Guli Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Dobry den,mam internet rychlosti 60 mb a roter Asus WL-520GC,ted jsem koupila novou tv LG na ktere by jsem chtela pres DLNA koukat na 3d filmy pres wifi,stary router pres wifi ne stiha a proto jsem rozhodla pro koupi novejsiho.Poradite ktery.Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 čau, ono je tady málo témat ohledně výběru routeru? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Guli Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 nezlob se,ale kazdy potrebuje router na neco jineho,do ted jsem s tim svym byla spokojena ale co jsem koupila tu tv tak musim router vymenit. Hledam router s wifi,aby filmy co pobezeji z pc do tv pres wifi se nesekali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 to co chceš, to umí každej obyčejnej domácí router, pokud se teda bavíme o routeru a ne o nějakym lacinym šmejdu... jestli ráda asus, tak RT-N56U je fajn http://www.asus.com/Networking/RTN56U/ a jestli nemáš na ten 60Mb/s net nějakou extra výhodnou cenu, měla by sis to předělat na 120 Mb/s... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Guli Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 neumi kazdej,ta wifi nestiha a filmy v tv sekaj,podivam na ten co si nechal odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 ok, opravuju a doplňuju svoje původní tvrzení, změna zvýrazněna to co chceš, to umí každej SOUČASNEJ obyčejnej domácí router, pokud se teda bavíme o routeru a ne o nějakym lacinym šmejdu... ten tvůj pamatuje ještě švédy na mostě Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Guli Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 pamatuje mozna i vic ale zatim to na internet stacilo,ale na stremovani pres wifi ne,koukam ze mas ten co si mne nabidl,mas pres nej zapojenou i tv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 to nemám, naše televize sou možná ještě staršího data než tvůj současnej router, docela se divim, že ještě žijou ale kamarád ho má taky a ten snad takový vykopávky nemá... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Jistě bych volil router, který bude mít shodný standard s novou TV, tzn. B/G/N více z toho beztak nevymáčkneš, ale může to být klíč. Tvůj současný router podporuje max. 54 Mb/s (g) a rychlost tvého připojení je 60 Mb/s, ovšem jen při naprosto optimálním signálu, takže oproti kabelu zcela jistě tratíš. Většinou si o takovém signálu lze jen nechat zdát. Lze tedy shrnout touto poučkou: b = 11 Mb/s g = 54 Mb/s n = až 600 Mb/s více: http://cs.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 Každopádně bych se zaměřil na sílu signálu. Osobně používám: http://www.zyxel.com/cz/cs/products_ser ... .shtml?t=p s naprosotu spokojeností, pokud ovšem nevyužiješ pásmo 5 GHz, lze využít i levnější varianty. Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 24. ledna 2014 Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Guli, napiš typ té televize ať víme co podporuje a co tedy vůbec má smysl kupovat, to tu místo prázdného tlachání mělo zaznít hned na začátku. V případě toho n standardu je sice 600 Mbit/s max teoretická rychlost, ale celkově je to složitější, je tam několik úrovní a ne všechna zařízení podporují max rychlost, respektive těch max 600 Mbit nepodporuje žádné vyráběné zařízení, podporované rychlosti v dostupných zařízeních jsou 150, 300 a 450 Mbit/s. navíc ty rychlosti jsou těžce teoretické, reálně se dá dosáhnout max cca 30 - 40 %, tj. pro využití 60 Mbit/s internetu to chce aspoň zařízení s deklarovanými 300 Mbit/s, AP i klient. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.