Odesláno 24. ledna 2014 11 let Dobry den,mam internet rychlosti 60 mb a roter Asus WL-520GC,ted jsem koupila novou tv LG na ktere by jsem chtela pres DLNA koukat na 3d filmy pres wifi,stary router pres wifi ne stiha a proto jsem rozhodla pro koupi novejsiho.Poradite ktery.Predem diky
Odesláno 24. ledna 2014 11 let čau, ono je tady málo témat ohledně výběru routeru? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. ledna 2014 11 let nezlob se,ale kazdy potrebuje router na neco jineho,do ted jsem s tim svym byla spokojena ale co jsem koupila tu tv tak musim router vymenit. Hledam router s wifi,aby filmy co pobezeji z pc do tv pres wifi se nesekali
Odesláno 24. ledna 2014 11 let to co chceš, to umí každej obyčejnej domácí router, pokud se teda bavíme o routeru a ne o nějakym lacinym šmejdu... jestli ráda asus, tak RT-N56U je fajn http://www.asus.com/Networking/RTN56U/ a jestli nemáš na ten 60Mb/s net nějakou extra výhodnou cenu, měla by sis to předělat na 120 Mb/s... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. ledna 2014 11 let neumi kazdej,ta wifi nestiha a filmy v tv sekaj,podivam na ten co si nechal odkaz
Odesláno 24. ledna 2014 11 let ok, opravuju a doplňuju svoje původní tvrzení, změna zvýrazněna to co chceš, to umí každej SOUČASNEJ obyčejnej domácí router, pokud se teda bavíme o routeru a ne o nějakym lacinym šmejdu... ten tvůj pamatuje ještě švédy na mostě - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. ledna 2014 11 let pamatuje mozna i vic ale zatim to na internet stacilo,ale na stremovani pres wifi ne,koukam ze mas ten co si mne nabidl,mas pres nej zapojenou i tv?
Odesláno 24. ledna 2014 11 let to nemám, naše televize sou možná ještě staršího data než tvůj současnej router, docela se divim, že ještě žijou ale kamarád ho má taky a ten snad takový vykopávky nemá... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. ledna 2014 11 let Jistě bych volil router, který bude mít shodný standard s novou TV, tzn. B/G/N více z toho beztak nevymáčkneš, ale může to být klíč. Tvůj současný router podporuje max. 54 Mb/s (g) a rychlost tvého připojení je 60 Mb/s, ovšem jen při naprosto optimálním signálu, takže oproti kabelu zcela jistě tratíš. Většinou si o takovém signálu lze jen nechat zdát. Lze tedy shrnout touto poučkou: b = 11 Mb/s g = 54 Mb/s n = až 600 Mb/s více: http://cs.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 Každopádně bych se zaměřil na sílu signálu. Osobně používám: http://www.zyxel.com/cz/cs/products_ser ... .shtml?t=p s naprosotu spokojeností, pokud ovšem nevyužiješ pásmo 5 GHz, lze využít i levnější varianty. 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 24. ledna 2014 11 let Guli, napiš typ té televize ať víme co podporuje a co tedy vůbec má smysl kupovat, to tu místo prázdného tlachání mělo zaznít hned na začátku. V případě toho n standardu je sice 600 Mbit/s max teoretická rychlost, ale celkově je to složitější, je tam několik úrovní a ne všechna zařízení podporují max rychlost, respektive těch max 600 Mbit nepodporuje žádné vyráběné zařízení, podporované rychlosti v dostupných zařízeních jsou 150, 300 a 450 Mbit/s. navíc ty rychlosti jsou těžce teoretické, reálně se dá dosáhnout max cca 30 - 40 %, tj. pro využití 60 Mbit/s internetu to chce aspoň zařízení s deklarovanými 300 Mbit/s, AP i klient. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.