Slamb Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 ještě z ní nevylezlo, kolik za tu 60ku platí, ale řek bych, že stejně jako za 120ku... i když některejm lidem je jedno, kolik platěj a co za to maj, a neni jich málo Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Guli Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 ano,platim jako za 120,mam to do hromady s tv,premyslela jsem o tom zvyseni i pres to ze ta rychlost co mam mne v pohode staci,ted resim prave router,dik vsem za rady,zitra se na to podivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Guli Odesláno 31. ledna 2014 Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 ahoj vsem,tak jsem skoncila u tech 4 routeru ale nemuzu rozhodnot ktery,pomuzete? http://www.alza.cz/porovnani.htm?c=NM145n8;NM145n7;TP640h;VF064j; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 31. ledna 2014 Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Vyřadil bych ASUS RT-N16 - nemá 5 GHz. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Guli Odesláno 31. ledna 2014 Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Ok,a s toho zbytku ktery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 31. ledna 2014 Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Tak papírově ten TP-Link - jako jediný podporuje 450 Mbit na 5 GHz. Ale pro jistotu bych prošel ještě nějaké recenze a testy, jestli to není šunt, přeci jen je to z nich nejméně věhlasná značka. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gameguru Odesláno 31. ledna 2014 Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 TL-WDR3600 bych se nebál, recenze je na http://uk.hardware.info/reviews/3423/tp ... s-of-black Pozor, nová verze má prý zelené LEDky, někomu by to mohlo vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. ledna 2014 Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 A neni lepsi rovnou koupit wifi modem Technicolor od UPC, stoji 2000 Kc a ma srovnatelne parametry jako zminene routery, zadarmo ti ho dovezou a odvezou stary modem (pri samoinstalaci) a hlavne pokud mas nyni modem od UPC v pronajmu, tak pak jiz nebudes platit tech 50 Kc za mesicni pronajem modemu, takze rocne uspora 600 Kc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Guli Odesláno 31. ledna 2014 Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Mam totiz odkoupeny od nich modem,takze nebudu kupovat dalsi,a co reknete o Netgear WNDR3700 ,ma nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. února 2014 Sdílet Odesláno 1. února 2014 WNDR3700? Mě se na ní líbí jedna věc, umí až 4 WiFi sítě. Dvě 2,7 MHz, dvě 5 MHz, dvě "vnitřní" a dvě "pro hosty". Ty dvě sítě "pro hosty" mohou být buď veřejné nebo třeba s jednoduchým heslem, ale nemají přístup do vnitřní sítě. Klient, který se k nim připojí se dostane "jen" ven na Internet. Nevím, možná to tak mají i jiné routery. Navíc tuším je už hodně "starý", což je ale tak trochu výhoda - má mnohem nižší cenu, než když jsem si ho kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.