Návštěvník Dz Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Podle nového ceníku s platností od 31.12.2013 se už neprodávají ani nepronajímají obyčejné (bridge) modemy. Jenom wifi verze. I pro UPC fiber business. By mě zajímalo, který manager - debil to vymyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 To je teda nářez! Asi jim nestíhá síť a mají za úkol výrazně snížit počet klientů. Jdou na to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Pěkné, jestli nám budou chtít vnutit Technicolor tak rovnou dáme asi výpověď. Měli jsme jej dva dny a bylo to neskutečné peklo. Půkla věcí, které jsme potřebovali tam nefungovala a bylo nutné jej každou chvíli restartovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Technicolory už umí i bridge mód. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Technicolory už umí i bridge mód. takze cela diskuze v tomhle tematu je o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Akorát v případě pronájmu vytáhnou z lidí o dvacku měsíčně víc a v případě odkupu o sedum stovek i když uživatel o wifi v modemu nestojí protože má vlastní lepší. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Nejednou se již stalo, že nějaká zařízení došla. Třeba je to jen dočasné. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Fakt to umí bridge? Nebo to jenom někdo plácnul v diskuzi? Občas se dá někde dočíst, že to má UPC pro bridge bloklý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rebkos Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Opravdu to umí bridge Momentálně tak jedu: "Modem Technicolor TC7200 v bridge módu -> do WAN portu TP-Link TL-WDR3600 -> tři ethernety do třech pokojů a jeden ethernet do TP-Link TL-SG1005D -> další tři ethernety do zbývajících pokojů. To vše ve sníženém stropě u hlavní připojky. Protože tam jsou ještě 4 koaxy na TV do jednotlivých pokojů, je tam ještě zesilovač "Domovní zesilovač MSB-10/65". V jednom z pokojů je ještě píchnutej ASUS RT-N15U v AP módu pro zajištění bezdrátové konektivity a zapojení síťové tiskárny." Ze začátku to nějak zlobilo, přepnul jsem na bridge mód, modem se restartoval, ale byl zase zpátky v router módu. Tak jsem to nechal nějaké dva týdny být, protože tam ještě trvale nebydlím a pak jsem to zkusil znova šlo to napoprvé a od té doby to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 25. ledna 2014 Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Umí brigde, zkoušel jsem ho a jede. Dragokazov 1)Jinak ohledně toho sekání - mám ho 2 měsíce a ani jednou se neseknul, můj starší modem, co jsem měl pronajat (ed2 s tel.) se sekal klidně 2x denně. 2)jaké věci jste potřebovali, co tam nejedou? Popiš, zajímalo by mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.