Návštěvník Odesláno 15. února 2014 Sdílet Odesláno 15. února 2014 Nejvyhodnejsi je vykaslat se na vkladani kurvitek do originalnich firmware a distribuovat nezkripleny, plne funkcni hardware, IMHO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 16. února 2014 Sdílet Odesláno 16. února 2014 zobin: ale ale ale,t y se nejak vyznas asi nevis, ze technicolor muzes prepnout do bridge krom toho, ja se s vpn s problemem neesetkal, takze nevim nevim No pokud si vpn nekam jen vytacis, tak s tim problem nemas ani pres 4 naty, ale pokud mas vpn server, tak bych te chtel videt Samozrejme, ze to lze udelat i bez verejne ip, ale kdyz mam verejnou ip rovnou na stroji, co ji dela, tak je to vsecko mnohem snazsi. Pokud ten bridge na technicoloru skutecne funguje, tak pak to je jen o dvacku trazsi a 10 wattu zravejsi reseni Nevim jak ty, ale ja bych si radsi koupil cisco z druhy ruky, nez ten technicolor, kdybych nemel to stesti a cisco mi nahodou nepronajali. Mozna, ze ten technicolor v bridge funguje spolehlive, ale cetl jsem, co o nem pise dragokazov a ten blbosti nemele. A nejsem moc mimo ani s tou cenou, jete cisco epc3208 se ted pred par dny prodalo skoro za 1900. Proc pak asi? (http://aukro.cz/upc-modem-cisco-epc3208 ... 93924.html) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. února 2014 Sdílet Odesláno 16. února 2014 Uff, tak to je hodne premrstena cena, jak kdyz chtel loni na podzim Cisco 3208 koupit, tak ho prodavajici nabizeli za cenu 500-900 Kc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 16. února 2014 Sdílet Odesláno 16. února 2014 u jakých 10W žravější řešení? Měřils to? kdyby jo, tak bys věděl, že to nedosahuje ani těch 10w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 17. února 2014 Sdílet Odesláno 17. února 2014 Technicolor jsem nemeril, protoze ho nemam, ale napr. rozdil mezi cisco epc3208 a epc3925 je prave tech 10W - podle data sheetu vyrobce. Technicolor spotrebu nikde neuvadi. Pokud si ho skutecne meril a ma pod 10w, tak jsem mile prekvapen. Uff, tak to je hodne premrstena cena, jak kdyz chtel loni na podzim Cisco 3208 koupit, tak ho prodavajici nabizeli za cenu 500-900 Kc. To je pravda, ja bych ho koupil i za 1000, ale za to ho zrejme nesezenu. UPC mi ho neodproda, tak musim doufat, ze se neporoucha, nebo mi ho UPC nebude chtit sebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. února 2014 Sdílet Odesláno 17. února 2014 To, že Technicilor zvládá bridge je vcelku nová věc. Dříve opravdu nefungovalo. UPC Vám ho nepúrodá, protože ho nemá takže opravdu jedině koupit z druhé ruky. A nebo si koupit ten Technicolor a vypnout WiFi, pokud ji nepotřebujete. Tím i snížíte spotřebu Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 17. února 2014 Sdílet Odesláno 17. února 2014 zobin:data sheet vyrobce nemuzes brat v potaz,to jsou maximalni spotreby, kterých snad ani nedosáhneš, neboť jsou předimenzované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 17. února 2014 Sdílet Odesláno 17. února 2014 Při tolika klientech co UPC má by se snad 2 různý zařízení uživily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. února 2014 Sdílet Odesláno 17. února 2014 Tak těch zařízení UPC živí možná víc jak 10 Jenom těch ED2 modemů co má/mělo. To nebude asi tím, že by se to neuživilo. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 17. února 2014 Sdílet Odesláno 17. února 2014 Myslel jsem to tak, že klidně mohli dávat 2 fungl nový zařízení. Třeba ten Ubee a Technicolor a každej ať si vybere dle vlastního gusta. Protože tlačit všem jenom Technicolor je asi to stejný, jakoby mobilní operátor prodával jenom jeden typ mobilu a žádný ostatní neakceptoval. I v dobách NMT si člověk mohl vybrat aspoň ze dvou modelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.