Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nemá cenu se hádat, jestli někdo kouká na Óčko nebo mirroruje linux.cz a sf.net. Faktem je, že Karneval jsou vyžírky a budou, dokud je konkurence nedonutí jinak. A jelikož konkurence má taky zájem na tom, si nahrabat, tak se nic měnit nebude.

Taky čekám na pokrytí od netboxu, abych mohl Karneval s tím jejich super hyper připojení poslat tam kam patří :-/

Na druhou stranu se sluší připomenout, že místní ISP mívají často mnohem výhodnější podmínky než Karnebval etc.

Nemluvě o tom, že "symetrické připojení" je u většiny ISP asi nadávka...

Odesláno
Vidis :) Takze kdo proste to ocko tak strasne moc sledovat chce, tak si muze poridit rovnou i TV, net bude mit o 200kc levnejsi, a navrch prida 299..... a muze to svy ocko sledovat klidne nonstop :)

Nj, ale to uz zere min.... musis si zvyknout na radio ktery se da chytit i vzduchem :)

Ja vim ze moje reci zni hodne kladne pro Karneval..... ale to je proste tim, ze moje naroky jejich nabidka pokryva, takze jsem jen spokojen :) (samozrejme bych byl spokojenejsi kdybych mel 10Mbit unlimited za 100kc, uz pro ten pocit, ale nemuzu chtit to co nejde :)))) Stejne tak mam moznost wifi 512 bez limitu za nakejch 700.... ale nemam zajem :)

nechme toho, ten kdo ma karneval si ho bude hajit tak jako ja si hajim svoji sit i kdyz i ta ma plno chyb ktery karneval nema

vsechno ma svoje pro a proti, zalezi jen na uzivateli co si vybere

Odesláno
Tahani "do sbirky".... k cemu je mit stazenej kazdej nejnovejsi film, kdyz se na nej nepodivas ?

Ono je tahani do sbirky a tahani do sbirky, za rok sem vypalil 50 DVD nasbiranejch dat a v pripade filmu sem vsechny pred vypalenim videl (a pripadne opravil titulky), v pripade hudby vsechno slysel a patricne dopsal chybejici tagy :P A tyhle data jsou jen polovina s toho co mi mesicne prileti linkou :lol:

Odesláno

2vsn : jj

2PPK : jo tak to ses jedna z mala vyjimek :)))) Nekteri tahaj uz jen pro to aby tahali :))) Nebo na "zakazku" pro siroky okoli :)

Odesláno

2Non_E : Zajimavy..... nekdo by dal vsechno za to aby mel alespon ADSL..... ktere je teda imho horsi nez Karneval (ja sem z nej "utek" :) ), a nekdo jeste tvrdi o vyzirkovstvi Karnevalu :) Jak rikam, samozrejme, zajedme si treba do Jizni Korey a uvidime jak je na tom Netbox :)) Srovnavas nesrovnavatelny :) Ten, kdo lepsi pripojeni ma dostupne, uz na nej davno presel :) Jakmile ja budu mit neco lepsiho v me lokalite, okamzite prechazim, ale nebudu mit duvod tvrdit o Karnevalu jaky sou to zlodeji (stejne tak to ted netvrdim ani o ISP ADSL...)

To je zajimavy jak vzdy se vsechno porovnava s tou nej nabidkou, ktera ma ale jedno vyrazny omezeni.... dostupnost :)

Nevim jestli je to pravidlem, nicmene co si vsimam tak plati, cim mensi ISP, tim lepsi nabidka....myslim ze to i pravda bude....

Symetricnost..... u ADSL i Kabelu by symetricnost byla trochu mimo..... tam je pokud vim limit technologie... i dyz ted presne nevim jakej limit na UP ma kabel, ale u ADSL treba upload 2Mbps je uz hodne za hranici sci-fi.....

Taky je otazka jak poskytovatel deli konektivitu..... a jak hodla dosahnout jiste "garance", da-li se to tak nazvat.... nekde je FUP, ktery se zakaznikum ale nelibi.... nekde pevnej limit..... a jinde je buzerace stylem "jen pres noc" atd... heh, taky jsem jeste nedavno zavidel par kamaradum jejich perfektne rychle wifi za opravdu pakatel..... ale dyz se pak dovim ze v podminkach maj tahani jen prez noc, jinak buzerace (at uz snizeni rychlosti nebo jen kecy...)..... no kazdymu vyhovuje neco jinyho :)

Vse je o penezich a tom, kdo si chce vydelat :) Nejakej "garazovej poskytovatel" wifi si vydelat vetsinou nechce, a vydelek pokryva akorat tak provoz..... ale nekde je jaxi potreba platit zamestnance a tucne premie managmentu :) Sice bych taky radeji levnejsi a rychlejsi, ale zadarmo nic nebude, s tim sem se uz smiril :) A musim cekat az s nabidkou hne konkurence :)

Odesláno

Tema Netbox se zde jiz mnohokrat resilo, koho to zajima at si projde forum.

Netbox ma sice celkem nizke mesicni pausaly, ale zase pomerne vysoke ceny za pripojeni a zmeny sluzeb, viz. http://www.netbox.cz/index.php?sekce=domacnosti

Ceny sluzeb se odvijeji od nakladu, Netbox nataha par kabelu po sidlistich, kde spousta bytu a hodne lidi a ma hotovo, o WiFi ani nemluve, ti nemusi natahovat zadne kabely.

Karneval investoval obrovske penize do vystavby kabelove site a natahl je casto diky bohu i do rodinnych domku a samozrejme potrebuje aby se mu ty investice vratily, takze logicky nemuze nabizet sve sluzby z jejich pohledu uplne zababku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Podivejte se co ma karneval na strance internet

Pustte si turbo a ziskate

Neomezeny prenos dat za stalou mesicni cenu :lol: - ze by uz zrusily limity ?

Ale ne :cry:

Ale stve me ta zmatecna nabidka , nu ale co s tim, jenom se rozcilovat ...

I kdyz je pravda ze pokud se proklikate www.karneval.cz/FUP tak je tam dokument v PDF a tam jsou limity ojemu dat - stale stejne . Mimochodem driv jsem toto na strankach nevidel , to jsem prehlidl nebo to tam nebylo? A taky jsem si myslel ze po prekroceni limitu "spadnu" na nizsi tarif , ale ted koukam ze na me T1000 spadnu na 64/32 kbps coz je pad opravdu do hlubin :cry: Nastesti nejsu takovej stahovac takze se mi to za moje kratke pripojeni pres karneval jeste nestalo...

Ludek

Odesláno

Odkaz na FUP tam je pokud vim porad.... zadna novinka :) Proto nechapu proc si to nekteri poridi a pak maj plnou hubu kecu :)

Odesláno
Tady na foru pro zmenu nekde argumentoval jeden radobyexpert ze WiFi rusi i mikrovlna trouba (kabel mi vede metr od ni a antenu mam od ni 2 metry, problem neni) :lol:

Pokud mikrovlnka "těsní", tak s tím není problém. Jinak kabel není anténa. A počasí Wi-Finu skutečně ovliňuje, pokud máš slabší signál tak budeš mít za děště problém. :wink:

Odesláno
Ale stve me ta zmatecna nabidka , nu ale co s tim, jenom se rozcilovat ...

I kdyz je pravda ze pokud se proklikate www.karneval.cz/FUP tak je tam dokument v PDF a tam jsou limity objemu dat - stale stejne . Mimochodem driv jsem toto na strankach nevidel , to jsem prehlidl nebo to tam nebylo?

Opravdu to tam bylo, jen je třeba hledat.

A taky jsem si myslel ze po prekroceni limitu "spadnu" na nizsi tarif , ale ted koukam ze na me T1000 spadnu na 64/32 kbps coz je pad opravdu do hlubin :cry: Nastesti nejsu takovej stahovac takze se mi to za moje kratke pripojeni pres karneval jeste nestalo...

To samé. Nevím, proč nejsou informace na jednom místě. člověk než se prokliká, a najde to, co potřebuje, to je doba. A pak se jenom diví - viz dále.

Ať koukám, jak koukám, u Karnevalu asi pravá ruka neví, co dělá levá. Protoze tato nabídka internetu je skoro rok stará !!! http://www.karneval.cz/internet-vice.as ... E=INTERNET . Je tam neexistující tarif Light, chybí TURBO 1000/150. Zcela špatně jsou uvedené ceny, tarify, limity...

Pod odkazem "další HBO filmy a novinky" je mj. "aktuální" podzimní nabídka.

Také mi nefungoval odkaz z této stránky na frekvence programů: http://www.karneval.cz/kabelova-televize.aspx . Nyní již funguje. Zatím jsem si nevšiml nějaké změny. Hlavně by mě zajímaly termíny spuštění druhé vlny digitálního vysílání a VoIP telefonie. Ale to bychom asi chtěli moc.

O teletextu ani nemluvím.To by mě zajímalo, jak je autor těchto stránek ohodnocen. Tomu teda říkám "služba pro abonenty".

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague