Návštěvník martincv Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 Zdravim pánové měl bych dotaz mám ještě starý int. tarif 32/1,5 koukal jsem že za stejné peníze nabizejí 40/4 zvládne to starý modem nebo budu muset přejít na novější. Modem je starý model Motorola . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 dostaneš nový žihadlo Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník martincv Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 Dík tajně jsem doufal že by to ta historická Motorola mohla zvládnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 Teoreticky by mohla, ale prakticky ne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 dostaneš, ale zaplatíš 650, tady jsem četl že 300, každopádně bych přemýšlel i o výměně modemu to se ti za necelý 2 roky vrátí (kdybys měl platit těch 6 kil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník martincv Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 A když ho od nich koupím taky budu platit těch 650,- poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 NE, pri koupi modemu se poplatek 650 Kc neplati, nicmene momentalne se prodava pouze wifi modem za 2016 Kc, byc. modemy bez wifi uz nejsou. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník martincv Odesláno 7. února 2014 Sdílet Odesláno 7. února 2014 Děkuji pánové tak ho asi koupím než zaplatit poplatek + měsíční pronájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.