Návštěvník YABAKA Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Já se držel jenom ceny 1000 kaček. Je jasný, že to není zázrak, ale má gigový porty a s tou rychlostí 120 si poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Divný, že když na stránce UPC vyberu pronájem ukazuje to ten cisco a když prodej tak to ukazuje Technicolor TC7200. Problém je, že do dvou let se budu asi stěhovat a do té doby nevyužiji možností lepšího modemu. TV propojovat nebudu apod. Tedy jestli ten Technicolor TC7200 není nějaká vyloženě sračka, tak se mi to skoro vyplatí víc. Pak to vrátím a koupím si něco pořádného. Hlavně aby to fungoval a nezpomalilo to rychlost po kabelu do PC a přes tablet abych mohl sledovat HD videa bez sekání. - Jde zde hodně wifin. Hospody, a lidi je mají v bytech. - K čemu je potřeba aby to umělo dvě pásma najednou? Tablet umí 5GHz a nové TV snad taky. - S tím Technicolor TC7200. budu mít v PC veřejnou IP jako mám momentálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Verejnou IP na PC mit pochopitene nebudes, kdyz je to modem/router. Technicolor TC7200 neni spatny modem/router, ale neumi soucasne pouzivat pasmo 2,4 a 5 GHz, coz ten TP-Link umi, takze jak pustis neco co umi jen 2,4 GHz, tak 5 GHz nepojede. V silneji zarusene oblasti, bych proto radeji volil jistotu 5 GHz, jinak hrozi ze ti internet pres wifi pojede zbytecne pomale. Pokud ale mas jen jeden tablet, tak je to jedno, kup Technicolor a Cisco zde nabidni k prodeji, nicmene financni uspora bude minimalni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Nechal bych to jak je a dokoupil jenom router. Když kvůli ničemu jinýmu, tak ten router může použít kdekoliv a i kdyby ho nechtěl, tak ho prodá snáz, než Technicolor. Ten je za 2 roky skoro neprodejnej artikl, možná tak za cenu poštovnýho ano. Pokud by ale u UPC zůstal dalších X let, tak je možná lepší volba ten Technicolor koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Jestli ten Technicolor splní to co požaduji, tak si ho tedy pronajmu na skoro 2 roky. Pak ho vrátím a vyřeším to jak píšeš, případně jinak jestli nebudu u UPC. I když ten na který jsi dal odkaz stojí málo. Kdybych má lepší provozní vlastnosti? Jak jsem psal využil bych ho pouze na připojení tabletu / mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Není ten pronájem Technicoloru náhodou s jednorázovým poplatkem 650 kaček? Za TP-Link 1042 dáš o 350 víc a je tvůj, měsíčně nic neplatíš. Na připojení tabletu a mobilu úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Tak to jsi mě zaskočil. Mrknu jestli opravu platíš 650. Samoinstalace je zdarma a připojovací poplatek, bych platit neměl, když jsem již připojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Ty ses ochoten za 2 roky zaplatit 1680 Kc a nakonec nemit nic To uz si ten modem aspon kup a za dva roky ti zustane, za petistovku ho pak jeste vpohode prodas. Jak je to s tim poplatkem 650 Kc si ted nejsem jisty, mam dojem ze se plati jen za vymenu starsich ED 2.0 modemů, ale radeji si to over. Ja osobne ale doporucuji nakup solidniho routeru, jako je treba ten TP-LINK TL-WDR3600, za dva roky urcite zase o tolik nezestarne, asi uz tu bude postupne v praxi standart Wifi AC, ale dneska ho jeste nenajdes temer v zadnem zarizeni. A nakonec ti jeste zustane tvuj stavajici modem, ktery i za dva roky odhaduju bude porad jeste vpohode pouzitelny a prodejny. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joel Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 OK, pak tedy koupím vlastní router. Co čtu v tému k tomu UPC modemu, tak je problém s "Uživatel je již přihlášen" když se chci znovu přihlásit... Divný. Nějaký levnější neznáte? Psal, jsem do 1000 Kč ale nemusel by být za 1000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Kup router ktery ma 1 Gbit porty, wifi 300 Mbit, 2,5 + 5 GHz a umi pouzivat oba kmitocty soucasne a neni nejaky lowend. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.