Přejít na obsah

Nový ceník od 23.3.2014 a zmena telefonnich tarifů

Doporučené příspěvky

Ten jsem myslím viděl v nabídce Odorik. Cenově kolem 1300,-Kč, což se mi nevyplatí (cenově). Takže zatím vyhrává princip volání na 822 a volání za 0,72 - 1,25 Kč s účtováním 1+1 (dle volání ve špičku a mimo, oproti 2,75 Kč s účtováním 60+30). Odorika používám na callbacku s voláním kamkoliv v ČR za 1,18 Kč. (1+1). Kdyby to rodina nepoužívala na volání na UPC "zdarma", tak se pevná vyruší a níže se klesnout nedá, vlastně dá, ale zacálovat 302,50 Kč.

Návštěvník YABAKA
Tady by se dal použit např. Gigaset A510 IP

Tím ale nepropojíš pevnou a VoIP. Akorát to budeš mít v jednom sluchátku. Na skutečný propojení jedině ústředna.

Návštěvník YABAKA

No že to chce fyzicky propojit ty sítě, aby třeba volal z Odoriku na Odorik zadarmo a ústředna by mu to přehodila na volání z UPC do UPC, takže ve výsledku by pak volal z Odoriku do UPC gratis :-)

• po 2 týdnech...

Tož jsem zjistil, že za snížení se nehradí těch 302,50 Kč. Takže budeme snižovat tarif na Telefon 30. Situace se mění díky Tesco Mobile o další členy rodiny :D Takže ve finále těch 30 minut jim bude vystačovat tak akorát. Ještě by mohli v UPC mít tarif, co by kombinoval bezplatné volání do UPC + volné minuty jinam.

• po 5 týdnech...
Návštěvník ludek

Dobry den,

je u novych telefonnich tarifu jeste zachovano volani zdarma v siti UPC? Podle ceniku to vypada, ze uz se plati i za tyto hovory . Muzete me prosim nekdo kdo toto vyuziva potvrdit nebo vyvratit ?

Dekuji

Ludek

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...