Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim, koupil jsem si Sencor SDB 522RT, pripojil jsem to na kabel od UPC pres rozdvojku, ale program BlazeDTV HDTV delux player nenajde zadne kanaly. Nepotrebuju vsechny programy, jen ty zakladni.

Musim si neco dokoupit nebo kde by mohla byt chyba ?

Diky

Odesláno

ano, az na tu cestinu to mam.

edit:

v ovladacich to normalne vidim, usbcko sviti, kdyz zapnu program zepta se me jestli chci najit kanaly, zadam zemi CR hleda... ale nenajde.

Odesláno

Pokud má program možnost ručního ladění/zadávání kanálů, zkus ladit na následujících frekvencích:

474, 482, 490, 498, 501 a 514 MHz resp. 474000, ..., 514000 kHz

Pokud tuto možnost nemá, zkus demo verzi DVBViewer

Odesláno

vyzkouseno ale stale pri ladeni mi to hlasi "zany signal" zkousel jsem at uz UPC kabel tak i antenku, muze byt tedy problem v zarizeni ? (i kdyz klicenka sviti)

Odesláno

Hmm, problém bude asi jinde... Na náhražkovou anténku nemá smysl zkoušet, vyhoď rozdvojku (správně rozbočovač) a kabel UPC zapoj přímo do tuneru. Pokud nic nenaladíš (nastavení pro zemi CR platí pro skutečné DVB-T, tedy pro pozemní vysílače, parametry v kabelu se mohou lišit), může být chyba v tuneru. Také na přiloženém disku nemusí být aktuální ovladač, podívej se na web výrobce.

Odesláno

ano televize jede bez problemu (i kdyz zapojim rozbocovac). Zkusim zarizeni pripojit u pritelkyne doma, pokud ani to nepujde, zkusim zarizeni reklamovat, popr se poptat v alfacomp kde jsem to kupoval.

Odesláno

Prvne to zkus bez toho rozbocovace, klidne muze byt vadnej, nebo i vadnej kabel.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

zkousel sem se napojit primo na tu bilou krabicku ze ktere vede kabel do routeru a internetovy kabel do modemu s tim, ze jsem odpojit tv kabel a tu usb klicenku jsem pripojil primo na tom. Bez zmeny.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague