Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

tak ten nemám, tak poslední co udělám je, kontrola utažení v zásuvkách a konektorů, jinak se smířím s tím, že to nepojede a upc nechám zase odpojit :)

Odesláno

No zesilovac by to teoreticky mohl napravit, ale je to trochu riziko ho kupovat, kdyz neznas urovne signalů na zasuvkach.

Apon vyzkousej vsechny zasuvky, jak to ve ktere hraje a jaky je ukazatel signalu.

Nejaky vetsi problem tam bude, kdyz nektere kanaly ani nejsou naladit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ok to můžu zkusit

Odesláno

"upc nechám zase odpojit"? Jestli máš uzavřenou smlouvu, tak nikoho nezajímají nějaký dobastlený rozvody po bytě. Garance je na zásuvce a finito. A dál už si na to zavolej firmu, která to samodomo dá dokupy. Fakt se divím lidem, že místo aby si zavolali odborníka, tak to flikujou sami a na finále je to akorát stojí mnohem víc peněz a času...

Odesláno

Prověř nejprve ten 30 cm kousek koaxiálu, kterým propojuješ účastnickou zásuvku s domácím rozvodem, třeba tak, že testovací kabel zapojíš až za tento propojovací kus...

Odesláno

Retiree: připojoval jsem to i přes něj a v pohodě to fungovalo.

Odborník by mi mohl aspoň změřit signál, případně doporučit zesilovač, máte někdo nějaký tip na někoho z Prahy?

Díky

Odesláno

Část prahy? :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Vršovice :)

Odesláno

Díky,

jinak mi to ještě nedalo a zkusil jsem použít jiný kabel na propojení od zásuvky do TV, ale měl jsem pouze 5m kabel, ten co tam byl doposud je asi 1.5m. S tím 5m byl daleko lepší signál, kanály, které kostičkovali jsou ok a naladil jsem i multiplex 12, ale se slabým signálem. Tak zkusím koupit nějaký kvalitnější kabel. Pojedu do Alzy, má cenu kupovat tam některý z anténních kabelů? případně, který by jste mi doporučili.

http://www.alza.cz/antenni-kabely/18853633.htm

Mnohokrát díky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague