Návštěvník TomG Odesláno 21. února 2014 Sdílet Odesláno 21. února 2014 Ahoj, mam problem s technicolor modemem, uz to googlim treba 12 hodin v kuse, protoze z toho nemuzu spat. Vcera mi ho vymenili za moje stare cisco a od te doby mi nejde mail, skype apod. Zjistil jsem, ze je to urcite porty, protoze pres ruzny port checkery vidim, ze je mam vsechny zavreny, a smtp, imap apod se proste nepripoji, na zadny server nejde pripojit. Zkusil jsem statickou DMZ na moji soucasnou IP adresu, zapnout UPnP, zkusil port forwarding - nic nefunguje. Nevim tedy, zda-li napr u port forwarding zadavam spravnou cilovou IP - jaka by se tam mela objevit? Porty jsou stale zavrene, net je tak nepouzitelny... Uz skutecne nevim, co s tim. Nevi nekdo jak pomoci? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 21. února 2014 Sdílet Odesláno 21. února 2014 Zkus dat modem do tovarniho nastaveni (v zadu na modemu), popripade zavolej na UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TomG Odesláno 21. února 2014 Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tak pro vsechny s timto problemem, protoze UPC vam nepomuze - tvrdi, ze zadne porty neblokuje a blabla Staci se prihlasit do adminu modemu (192.163.0.1) a v sekci system - zmena nastaveni - nastavit premostene nastaveni (bridge mode). Vsechny porty se razem odblokovaly a vse funguje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 21. února 2014 Sdílet Odesláno 21. února 2014 máš někde něco blbě nastavené. Mě vše funguje OK. Bridge je v pohodě, ale když máš víc počítačů. tak ti nebudou stačit IP (40mbits dává 1,120+ jsou 3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. února 2014 Sdílet Odesláno 22. února 2014 Jo tomu rikam rada odbornika, preponut do bridge Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 6. března 2014 Sdílet Odesláno 6. března 2014 Bohužel některé modemy blokovaly různé porty (důvod mně neznámý). Řešilo se výměnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kema Odesláno 10. srpna 2014 Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Jo tomu rikam rada odbornika, preponut do bridge A jak se to pak vrátí zpět? Já to vyzkoušel a nyní se nedostanu do modemu abych změny vrátil do původní hodnoty. AHA - Resetem vzadu na modemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 12. srpna 2014 Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 UPC běžně blokuje porty uživatelům se zavirovaným PC - některé viry odesílají všude všechno, takže mi to příjde logické. Akorát v tom mají strašný bordel. Někdy to blokujou na základě IP (u starých ED2 stačilo změnit MAC počítače a dostanete jinou IP, která není blokovaná), někdy na základě mac modemu (to se musí po odvirování PC opravdu volat na UPC at to odblokujou), někdy aktivují vzdáleně v modemu "firewall" (takže přepnutí do bridge pomůže)... Nedej bože když při výměně modemu nedostanete nový, ale starší s upravovaným konfigurákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Broodyx Odesláno 4. září 2014 Sdílet Odesláno 4. září 2014 Do modemu po přepnutí do bridge se pak můžeš dostat přes adresu 192.168.100.1 , porty se blokují na úrovni modemu ne ip zařízení za ním. Blokují se přesně z toho důvodu co psal piposek - odesílání virů do sítě UPC, takže je nutné volat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Broodyx Odesláno 9. září 2014 Sdílet Odesláno 9. září 2014 Popřípadě u TC7200 změnit nastavení firewallu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.