Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nene, stejné to není, je to 2x větší :cheers:

• po měsících...
Odesláno

Staci si len zapnut v menu druhu 5ghz wifinu, nakolko je v defaultnej konfiguracii vypnuta.

Ako na to asi netreba moc pisat (192.168.0.1 - admin/admin).

Radsej zmazte svoje blaboli, kedze svojou stupiditou tu zavadzate ludi (obzvlast warman). :salut:

Odesláno

Mikaco: Umí to buď 2,4 nebo 5ghz a to není dualband v pravém slova smyslu ;) Krom toho, tady bylo pár odpovědí, které byli už smazané, kvůli tomu to nedává logiku, co jsem psal ;)

• po měsících...
Odesláno

zdravím, viete mi niekto poradit ako mám k nemu pripojit USB ? :?

Odesláno
Staci si len zapnut v menu druhu 5ghz wifinu, nakolko je v defaultnej konfiguracii vypnuta.

Ako na to asi netreba moc pisat (192.168.0.1 - admin/admin).

Zapnem si v nastaveni wifi modemu 5ghz pasmo a nepripoji sa.Automaticky vypne 2,4ghz a aby som sa prihlasil k sieti,musim nanovo zadavat heslo k 2,4ghz.Mas s tym osobnu skusenost,ze to slape aj na 5ghz pasme alebo len tak pustas do eteru nieco co nemas vyskusane,ale si o tom presvedceny,ze to ide?Lebo mne to nejde.

Odesláno

neni to dualni modem takze bud 2,4 nebo 5 GHz, oboji najednou nelze

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Otazka na slovenskych uzivatelov UPC SK, co maju tento modem - da sa prepnut do bridge modu (je tam polozka v menu)?

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
  • po 4 týdnech...
Odesláno
UPC SK, co maju tento modem - da sa prepnut do bridge modu (je tam polozka v menu)?

Nie nemaju :(

Skusim to riesit cez podporu UPC

• po měsíci...
Odesláno

Bridge mode ma, ale v menu ho nenajds, iba cez tento link http://192.168.0.1/cgi-bin/setup.cgi?go ... SwitchMode

Co mna trapi je : zapnem 5GHz s nikde tu siet nevidim, proste nevysiela. Vie niekto poradit ?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague