Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

zdravím.....mám tento modem wifi od včera........nastavení wifi na ntb v pořádku......ale nemůžu k němu připojit wifi tiskárnu Epson 235W...?

Na původním routeru TP link běžela......na NTB je nainstalovaná.....ale nenalezne wifi...........co je třeba přenastavit..?? na routeru jsem nic nenastavoval...ale nejde u něj zapnout WEP......také přes něj běží net pomaleji než přes původní ext.router....

Odesláno

V menu te Epsonky si musis najit a pripojit se na tu novou wifi sit z ubee modemu, v spravci tiskaren bys ji mel videt jestli je offline nebo online, kdyz tak ji odeber a znova pridej jako sitovou. Na zabezpeceni wifi se pouziva jedine wpa2, ostatni nizsi volby sifrovani jdou prolomit behem nekolika desitek vterin, az max minut. Zalezi jak si to nastavis, jaky mas zarizeni, muzes si zapnout 5ghz Nko, kde 200Mb net neni problem. Deafaultne zapnute 2.4ghz Nko da max neco pres 100.

Odesláno
zdravím.....mám tento modem wifi od včera........nastavení wifi na ntb v pořádku......ale nemůžu k němu připojit wifi tiskárnu Epson 235W...?

Na původním routeru TP link běžela......na NTB je nainstalovaná.....ale nenalezne wifi...........co je třeba přenastavit..?? na routeru jsem nic nenastavoval...ale nejde u něj zapnout WEP......také přes něj běží net pomaleji než přes původní ext.router....

Tuším že tento MDM má problém s Epson wifi tiskárnami, KC UPC ti určitě poradí, případně se domluvit na výměně za TC7200.

S rychlostí by neměl mít problém, po kabelu určitě ne, přes WiFi težko říc tam je hodně faktorů co to mohou ovlivnit.

• Po roku...
Odesláno

prosim vás tady Jirka Kružík, mám modem model No:EVW3226

Manufactured NAME :Ubee kulatý kabel připojím mezi modem a zdířku

a internetový kabel mezi modem a televizi

na modemu bliká kontrolka DS a kontrolka WLAN svítí

internet na televizi nejde a má jít

Odesláno

Jestli můžeš, připoj na kabel nějaký notebook, počítač..... Zjistíš, jestli je internet v kabelu nebo není. Pak bude jasné , jestli máš hledat problém v televizi nebo ještě před televizí.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague