Návštěvník Odesláno 29. prosince 2015 Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 zdravím.....mám tento modem wifi od včera........nastavení wifi na ntb v pořádku......ale nemůžu k němu připojit wifi tiskárnu Epson 235W...? Na původním routeru TP link běžela......na NTB je nainstalovaná.....ale nenalezne wifi...........co je třeba přenastavit..?? na routeru jsem nic nenastavoval...ale nejde u něj zapnout WEP......také přes něj běží net pomaleji než přes původní ext.router.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Moff Odesláno 30. prosince 2015 Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 V menu te Epsonky si musis najit a pripojit se na tu novou wifi sit z ubee modemu, v spravci tiskaren bys ji mel videt jestli je offline nebo online, kdyz tak ji odeber a znova pridej jako sitovou. Na zabezpeceni wifi se pouziva jedine wpa2, ostatni nizsi volby sifrovani jdou prolomit behem nekolika desitek vterin, az max minut. Zalezi jak si to nastavis, jaky mas zarizeni, muzes si zapnout 5ghz Nko, kde 200Mb net neni problem. Deafaultne zapnute 2.4ghz Nko da max neco pres 100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 31. prosince 2015 Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 zdravím.....mám tento modem wifi od včera........nastavení wifi na ntb v pořádku......ale nemůžu k němu připojit wifi tiskárnu Epson 235W...?Na původním routeru TP link běžela......na NTB je nainstalovaná.....ale nenalezne wifi...........co je třeba přenastavit..?? na routeru jsem nic nenastavoval...ale nejde u něj zapnout WEP......také přes něj běží net pomaleji než přes původní ext.router.... Tuším že tento MDM má problém s Epson wifi tiskárnami, KC UPC ti určitě poradí, případně se domluvit na výměně za TC7200. S rychlostí by neměl mít problém, po kabelu určitě ne, přes WiFi težko říc tam je hodně faktorů co to mohou ovlivnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. dubna 2017 Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 prosim vás tady Jirka Kružík, mám modem model No:EVW3226 Manufactured NAME :Ubee kulatý kabel připojím mezi modem a zdířku a internetový kabel mezi modem a televizi na modemu bliká kontrolka DS a kontrolka WLAN svítí internet na televizi nejde a má jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 18. dubna 2017 Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Jestli můžeš, připoj na kabel nějaký notebook, počítač..... Zjistíš, jestli je internet v kabelu nebo není. Pak bude jasné , jestli máš hledat problém v televizi nebo ještě před televizí. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.