Návštěvník Doctor Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Ha, tak to není chyba u mně? Nedostanu se na gocomics, trekmovie, tumblr a tak... Též Brno. Zajímavý je, že kamarádce v Brně v Žabinách to jede ok, Veveří ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Tak už jsem se spojil s UPC a Brno má problém, který momentálně řeší. Kam zmizela ta poslední lahev ze sbírky, Doctore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Doctor Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Vypito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Brno, Židenice, stejný problém, který jsem zaznamenal už včera v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Zdravím, mám asi stejný problém, UPC Brno. Už jsem chtěl restarovat PC jestli to není u mě ale vidím že v tom má asi prsty UPC, tak to potěš koště. Nejede mi více zahraničních webů, namátkou feedly.com nebo musicbrainz.org. Z mobilu se tam dostanu. No před chvílí jsem kontroloval blacklisty na mou adresu a jsem opakovaně u Spamhaus/PBL a ještě 2 dalších bezvýznamných blacklistů. Teď jsem si udělal odblokování u Spamhausu ale situace se nezlepšila. Sdělilo už UPC něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 zde je vyjádření UPC http://fcapp.eltoro.cz/upc-poradna/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Tak mě už to jede. Pochvala UPC že sebou hodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Závada opravena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.