kotasek Odesláno 9. března 2014 Sdílet Odesláno 9. března 2014 (upraveno) Kdyz koupim zakladni internet, pojede zakladni TV ?? nebo ji musim priobjednat za 28,- jde mi o to , ze bracha , který ma kombi 120, vedle v byte, by si pronajal další settop box vcetne karty s komfortem 120 a pujcil by mi ho. Upraveno 9. března 2014 uživatelem Návštěvník Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 9. března 2014 Sdílet Odesláno 9. března 2014 jo pujde ti zaklad v DVB-C vse u ceho neni znak $ a DVB-T Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 9. března 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. března 2014 no jde mi o to jestli ,když mi bracha vedle z bytu pujci settop i s kartou komfort, jestli pojede to cela nabídka co je na karte, nebo jestli ještě pouzivaji filtry ?? Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 9. března 2014 Sdílet Odesláno 9. března 2014 ano pojede Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 9. března 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. března 2014 dekuji Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. března 2014 Sdílet Odesláno 10. března 2014 Muze se stat ze digitalni tv nepojede, pokud ve skrini zustane zapomenuty tv filtr, takze spolehat se ne to na 100% neda. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 10. března 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. března 2014 abych nastinil problém, bydlime v rodinem dome, bohužel do jednotlivých bytu jsou natazeny koaxy s UPC, normalne bych natahl od sebe koax a lanku, ale oba je mame po rekonstrukci tak je to celkem problém nekde vrtat. tak jsem chtěl priprojeni UPC to nejlevnejsi, aby mohl pouzit muj settopbox . Ještě me napadlo vzit pouze zakl. tel. a internet přes Wifi ??? Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 11. března 2014 Sdílet Odesláno 11. března 2014 To by mohlo jít. K telefonu musíš mít modem. Buď platit pronájem nebo ho koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 11. března 2014 Sdílet Odesláno 11. března 2014 nemyslím si, že by zásuvky a a vyvrtání díry nějak nabourali vaší rekonstrukci http://wifi.aspa.cz/ucastnicka-zasuvka- ... va-z61571/ popřípadě na LAN můžete použít http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0UG0XO1XSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. března 2014 Sdílet Odesláno 12. března 2014 Muze se stat ze digitalni tv nepojede, pokud ve skrini zustane zapomenuty tv filtr,takze spolehat se ne to na 100% neda. Na webu mají uvedený, že je TV součástí internetovýho tarifu (Navíc k jakémukoli internetu získáte špičkový příjem 25 TV programů s 7 v HD.). Takže spolehnout se na to 100% dá. A pokud by to nejelo, tak reklamačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.