Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

CT by mela ted vysilat vsechny puvodni filmy a inscenace v 16:9 ne?

Zlatý oči :-) V 16:9 je tam tak jeden- dva pořady za týden. Hlavně záznamy hudebních pořadů na ČT2 někdy v noci.

Filmy ČT1 vysílá většinou v letterboxu 4:3 - imho: má zdroj v 16:9, ale vysílá je (i na Czechlinku - a tedy i v DVB-C Karnevalu), pouze ve formátu 4:3.

Totéž HBO :roll: Ti taky mají všechno v 16:9, ale vysílají to jen jako letterbox. :?

Návštěvník džejar

Měl jsi pravdu, pochůzkář kecal. Zapojil jsem to a jede to bez problémů všechny kanály i EPG :D , jediný co nejde jsou ty erotický, ale to taky tvrdili v papírech, který mi předali s tím STBéčkem. Je to paráda, dokonce i synátor prohlásil, že teď je ten obraz lepší (při přímém porovnání). Takže teď mám až do Silvestra digi komplet(i všetně cinemaxu) :lol: A dcera ocenila Slovenský Joj kvůli jejich Vyvoleným.

Návštěvník džejar
[Filmy ČT1 vysílá většinou v letterboxu 4:3 - imho: má zdroj v 16:9, ale vysílá je (i na Czechlinku - a tedy i v DVB-C Karnevalu), pouze ve formátu 4:3.

Totéž HBO :roll: Ti taky mají všechno v 16:9, ale vysílají to jen jako letterbox. :?

Jo tak s tím mě taky pěkně s..ou. Ale s tím HBO pravdu tak úplně nemáš, všechno v 16:9 nevysílají, vzpomeň si třeba na takový pecky jako Pán prstenů nebo Matrix - ty klidně vysílali ve 4:3. Opravdu skutečné "domácí kino" :twisted: Jak se říká - vše pro zákazníka, ale až po nás :!:

Filmy ČT1 vysílá většinou v letterboxu 4:3 - imho: má zdroj v 16:9, ale vysílá je (i na Czechlinku - a tedy i v DVB-C Karnevalu), pouze ve formátu 4:3.

IMHo zacala CT pred nekolika mesici vysilat po Czechlinku v 16:9, ovsem jen co v tomto formatu ma...pochybuju ze maji filmy v 16:9, zacali hlavne se svymi porady : tj. nove natocene inscenace, tv filmy atd.....postupne se pripravujou na dvb-t...

proc na to kasle HBO je mi zahadou...u Novy se clovek poradnyho formatu dockame asi az v roce 2012...

No ono hlavně jde o to, že ty pořady se musej už přímo natočit v 16:9 formátu.. Na to sou speciální kamery i technika, a ještě se zdaleka všechny pořady v 16:9 točit nebudou. Myslim teď jakou normální televizní pořady.. (zprávy, atd)... Jinak věci který už sou natočený v 16:9 se nyní všechny v tomto formátu (na ČT) vysílají.

staci se podivat do programu CT, lze tam nastavit vyber poradu pouze ve formatu 16:9

napriklad pristi nedeli jsou to televizni pohadky a inscenace + dokument a zaznam koncertu....

http://www.czech-tv.cz/program/25.12.2005.html

kazdopadne se muzeme shodnout na tom, ze CT je momentalne jedina televize, ktera pro to neco dela...

Návštěvník ludek

Zdravim,

Jedna se ne o kabelovou televizi , ale o standartni "vysilani". Zajimalo by me az se povypinaji stavajici analogove vysilace , jestli budu moci bez kabelove televize mit moznost prijmu televiznich stanic sousednich statu . Respektive ted ma analogovy signal presah hluboko do vnitrozemi , jak to je s digitalem ? A vubec, bude to mozne i pri presahu prijmat (nebude to nejak bude-je zakodovane , kvuli autor.pravum).?

Omlouvam se mozna za trivialni dotaz ,ale muze mi to nekdo vysvetlit jak to je-bude ?

Dik za reakce

Ludek

osobne si myslim ze diky moznosti 1frekvencnich siti (vice blizkych vysilacu na jedne frekvenci) bude snaha spise stavet male vysilace a hodne nez par velikych. uvidime. kazdopadne u hranic s okolnimi stady to podle mne musi jet a o kodovani pochybuji,aspon zatim to tak rozhodne nevypada

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...