Návštěvník MeTo Odesláno 13. prosince 2005 Sdílet Odesláno 13. prosince 2005 Me neco s DVB-C prislo, tusimze unor nebo tak.... ale zajimalo by me, kolik budou tech set-top-boxu pucovat.... pac 1TV prijmac v domacnosti uz moc bezny dneska neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2005 Sdílet Odesláno 13. prosince 2005 Kolik budou STB půjčovat ? No asi jeden. Případně dva a k nim jednu kartu. Nebo dva s kartama za plnou cenu. V opačném případě by určitě jeden hrál u souseda, se kterým se dělíš o jednu přípojku TKR. Nebo u rodičů... Kolik STB a karet půjčuje na jeden měsíční poplatek UPC Direct? Ještě k distribuci: bylo by na palici, kdyby na řadu nejdříve nepřišli zákazníci HBO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 13. prosince 2005 Sdílet Odesláno 13. prosince 2005 Ehm, myslim ze dnes je bezne v domacnosti mit vic jak 1 TV prijmac, aniz by ses s nekym delil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 14. prosince 2005 Sdílet Odesláno 14. prosince 2005 Kolik budou STB půjčovat ? ... To už se tu nedávno řešilo. Jak jsem řekl, jestli zapůjčí Karneval pouze jeden STB, tak se mu na to spousta domácností vykašle a zůstane u analogu. Holt si ta společnost bude muset rozmyslet, jestli chce zákazníky nebo stoprocentní jistotu, že někdo jejich služby nepřeprodává (případně najít jiné řešení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2005 Sdílet Odesláno 14. prosince 2005 Re Worm: Jasně, máš pravdu. A až si půjdeš kupovat do obchodu DVD přehrávač, taky tam zkus říct, že za cenu jednoho chceš rovnou dva, protože kolik je dnes domácnosti, ve kterých je jen jeden TV přijímač Zkrátka, provozovatel si nějak nastavil, co a jak chce provozovat a jaká jsou rizika s tím spojená. To je jeho právo. Zákazník si to buď koupí, nebo nechá být - a třeba zůstane u toho analogového vysílání, nebo také ne a koupí si satelit za okno. Ten mu bude hrát na několika TV přijímačích současně - na každém jiný program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 14. prosince 2005 Sdílet Odesláno 14. prosince 2005 Re Worm: Jasně, máš pravdu. A až si půjdeš kupovat do obchodu DVD přehrávač, taky tam zkus říct, že za cenu jednoho chceš rovnou dva, protože kolik je dnes domácnosti, ve kterých je jen jeden TV přijímač Ale no tak, sám musíš vědět, že tohle přirovnání je zcela mimo mísu. Já se nebráním nákupu více přijímačů, ale placení měsíčního poplatku za každý zvlášť. Jak by se ti líbilo, kdybys musel platit za každou televizi a TV kartu doma koncesionářský poplatek (jedna by totiž mohla skončit u sousedů )? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 14. prosince 2005 Sdílet Odesláno 14. prosince 2005 Já bych zůstával zatím v klidu. Nebo vy už víte, jaké budou ceny, za kolik se bude STB pronajímat, co a v jaké formě bude vlastně nabídnuto? Zatím bych vyčkal a diskutoval, až s tím Karneval přijde. Původně měl ceny oznámit už minulý týden, ale zatím stále nic známo není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2005 Sdílet Odesláno 14. prosince 2005 Jsem z Ústí a včera jsem obdržel dopis od Karnevalu, cena Komplet a HBO ve výši 778 Kč (nyní 779), ukončení HBO v analogu v průběhu února 2006, Karneval Vám zdarma doručí digitální přijímač, v následujících 2 týdnech Vás bude kontaktovat naše dodavatelská společnost a dohodne s Vámi termín předání digitálního přijímače přímo u Vás doma. Ještě k cenám od 12.12.2005 ve vybraných sítích: Mini 186,- Digi mini 265,- Komplet 499,- Komplet Digi 578,- HBO 200,- Cinemax 200,- Hustler Tv 175,- XXX X-Treme 175,- balíček Slovenský klub (STV1,2+Joj+markíza) 34,- balíček Filmový klub (HBO1,2+Cinemax 1,2+Cs film) 300,- Tak snad jsem ukojil Vaši zvědavost - uvedené ovšem platí pouze ve vybraných lokalitách a pro dosavadní odběratele nabídky Komplet +HBO jak jsem již zmínil výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MeTo Odesláno 14. prosince 2005 Sdílet Odesláno 14. prosince 2005 (upraveno) 2džejar: Hmm, ja jim tam dneska volal, a ptal sem se prave na to jak pak treba sprovoznit HBO na druhy TV.... kde mi rekli ze digitalne ne, ale ze analog pobezi dal.... i kdyz sem jim rek ze v tom dopise mi prislo to samy jako vam, tak stejne si trvali na svym, ze analog bude i dal.... Upraveno 13. ledna 2006 uživatelem MeTo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2005 Sdílet Odesláno 15. prosince 2005 Nějak to teď nechápu.. to jako v DVB-C budu moct přijímat ten samej KOMPLET jako mám teď analogově?? Za tu samou cenu? Nebo jak se to bude lišit? A co ty balíčky? Třeba ten slovenskej? Dyť Markíza nebo STV1 je přeci v KOMPLETU už obsažená ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.