tomus Odesláno 25. března 2014 Sdílet Odesláno 25. března 2014 Zbyde mně wifirouter Linksys Cisco WRT54GL. Myslíte, že se to dá ještě prodat ? Nevíte co si UPC účtuje za výměnu modemu za wifimodem ? -Da, https://www.google.cz/search?client=ope ... ro+WRT54GL -v pripade pronajmu si uctuje 650 Kc Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. března 2014 Sdílet Odesláno 28. března 2014 Tak se opravim, poplatek za vymenu modemu 650 Kc se jiz neuctuje a neni ani v poslednim ceniku. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník davson Odesláno 6. dubna 2014 Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Když ho koupíš za 2016 kaček, tak kromě týto ceny už nic A co mi doporučíš koupě nebo pronájem ? Výpočetem ( 2016 : 70 = cca 29 měsíců ) zjistím, že to budu mít za 2,5 roků zaplacený. Ale riskovat kvůli tomu, to že to po záruce přestane z nějakého důvodu fungovat ? Ještě bych si chtěl ujasnit to propojení. Jak jsem říkal. Chci zrušit stolní počítač a svůj wifirouter Linksys Cisco WRT54GL. Chci koupit nový notebook a vyměnit u UPC modem za wifimodem. Chci mít jen jedno zařízení a odstranit pár kabelů. To budu mít v tom wifimodemu jen zapojený kabel od UPC zásuvky a kabílek s napájecím zdrojem do elektrické zásuvky ? Nemusí bý už žádný kábel od wifimodemu k noteboku, tak abych si ho mohl odnést do jiné místnosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. dubna 2014 Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Jo je to tak, modem do zasuvky UPC a nic dalsiho neni potreba propojovat. A koupě nebo pronájem ? to se rozhodni sam, ja bych ho koupil. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník davson Odesláno 7. dubna 2014 Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 A budu mít u UPC při koupi také 24 měsíců záruku, tak jako kdybych to koupil v obchodě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 7. dubna 2014 Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 jistě Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 11. dubna 2014 Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Když ho koupíš za 2016 kaček, tak kromě týto ceny už nic A co mi doporučíš koupě nebo pronájem ? Výpočetem ( 2016 : 70 = cca 29 měsíců ) zjistím, že to budu mít za 2,5 roků zaplacený. Ale riskovat kvůli tomu, to že to po záruce přestane z nějakého důvodu fungovat ? Ještě bych si chtěl ujasnit to propojení. Jak jsem říkal. Chci zrušit stolní počítač a svůj wifirouter Linksys Cisco WRT54GL. Chci koupit nový notebook a vyměnit u UPC modem za wifimodem. Chci mít jen jedno zařízení a odstranit pár kabelů. To budu mít v tom wifimodemu jen zapojený kabel od UPC zásuvky a kabílek s napájecím zdrojem do elektrické zásuvky ? Nemusí bý už žádný kábel od wifimodemu k noteboku, tak abych si ho mohl odnést do jiné místnosti ? Nevím jak to má UPC vyřešený se záruční opravou u koupenýho modemu. U pronájmu je to jasný, dostanu novej. Ale když klekne rok a půl starej odkoupenej modem, tak asi nic novýho z nich nevyrazím a budu muset čekat, až to v zákonný lhůtě opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. dubna 2014 Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Nebudete muset čekat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 11. dubna 2014 Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Někde sem tady už diskuzi na toto téma četl, ale nikdy z ní jasně nevyplynulo, že pokud mám modem odkoupenej a v záruce zdechne, tak UPC doveze hned novej. A ani bych to nebral jako samozřejmost, soudě dle reklamaček třeba u mobilních operátorů, kde jsem zakoupil na značkový prodejně telefon a když šel do kytek, tak pěkně na servis a vrátili ho opravenej až za 3 tejdny, samozřejmě žádnej náhradní nedali, takže jsem musel koupit ještě obyčejnej krám na volání, abych aspoň něco měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. dubna 2014 Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Někde sem tady už diskuzi na toto téma četl, ale nikdy z ní jasně nevyplynulo, že pokud mám modem odkoupenej a v záruce zdechne, tak UPC doveze hned novej. A ani bych to nebral jako samozřejmost, soudě dle reklamaček třeba u mobilních operátorů, kde jsem zakoupil na značkový prodejně telefon a když šel do kytek, tak pěkně na servis a vrátili ho opravenej až za 3 tejdny, samozřejmě žádnej náhradní nedali, takže jsem musel koupit ještě obyčejnej krám na volání, abych aspoň něco měl. No dobře. Jinak. Co vám brání si vzít modem do pronájmu na tu dobu? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.