Návštěvník urbas3 Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 Dobrý den, mám Outlook 2013 a nejdou mi posílat ani přijímat emaily. Používám emaily od seznamu a gmailu. POP3 i SMTP mám nastavené správně, protože v jiných sítích než UPC vše funguje jak má. Fungovalo mi to ještě před 14 dny i v síti UPC, ale po přestěhování se na novou adresu to již nejde. Jako chybu to uvádí "0x800CCC1A server nepodporuje zadaný typ šifrování". Nevíte v čem by mohl být problém? Nevím co ještě zkusit, protože mezi starým a novým bydlištěm v rámci softwaru a hardwaru nezměnilo nic. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vodnik Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 A jaký konkrétně SMTP server tam máš nastavený? Není to náhodou třeba SMTP server od tvého předchozího poskytovatele internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník urbas3 Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 Já jsem právě ani nezměnil poskytovale internetu... Pořád mám UPC, vzal jsem jejich modem a přenesl na jinou adresu, kde jsem ho zapojil... Kromě adresy bydliště se nezměnilo vůbec nic. A nefunguje ani pop ani smtp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 Přestalo fungovat SMTP i POP Gmailu i Seznamu a přitom vše ostatní ti funguje? To vypadá jako solidní záhada. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník urbas3 Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 No ony nefungujou jenom v síti UPC... V tom UPC navíc nefunguje ani školní mail, takže 3 různé pop a smtp nejdou... Záhadou mi je, že se stačí připojit kdekoli jinde než doma na UPC (vyzkoušel jsem 3 různé sítě) a vše je OK. Takže nevím, kde by z mojí strany mohla být chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 SSL máš v outlooku zapnuto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník urbas3 Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 ano, zkoušel jsem to i bez SSL a taky nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 Jestli nemáš třeba zablokované porty zkus zavolat na UPC, jestli ti náhodou nezablokovali porty kvůli virům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník urbas3 Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 No volal jsem tam a tvrdily, že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník urbas3 Odesláno 17. března 2014 Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tak je to vyřešeno s pomocí podpory UPC. Šlo o nějaké zabezpečení v routuru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.