Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

mám Outlook 2013 a nejdou mi posílat ani přijímat emaily. Používám emaily od seznamu a gmailu. POP3 i SMTP mám nastavené správně, protože v jiných sítích než UPC vše funguje jak má. Fungovalo mi to ještě před 14 dny i v síti UPC, ale po přestěhování se na novou adresu to již nejde.

Jako chybu to uvádí "0x800CCC1A server nepodporuje zadaný typ šifrování".

Nevíte v čem by mohl být problém? Nevím co ještě zkusit, protože mezi starým a novým bydlištěm v rámci softwaru a hardwaru nezměnilo nic.

Předem děkuji

Odesláno

A jaký konkrétně SMTP server tam máš nastavený? Není to náhodou třeba SMTP server od tvého předchozího poskytovatele internetu?

Odesláno

Já jsem právě ani nezměnil poskytovale internetu... Pořád mám UPC, vzal jsem jejich modem a přenesl na jinou adresu, kde jsem ho zapojil... Kromě adresy bydliště se nezměnilo vůbec nic. A nefunguje ani pop ani smtp

Odesláno

Přestalo fungovat SMTP i POP Gmailu i Seznamu a přitom vše ostatní ti funguje? To vypadá jako solidní záhada.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

No ony nefungujou jenom v síti UPC... V tom UPC navíc nefunguje ani školní mail, takže 3 různé pop a smtp nejdou... Záhadou mi je, že se stačí připojit kdekoli jinde než doma na UPC (vyzkoušel jsem 3 různé sítě) a vše je OK. Takže nevím, kde by z mojí strany mohla být chyba...

Odesláno

SSL máš v outlooku zapnuto?

Odesláno

ano, zkoušel jsem to i bez SSL a taky nic...

Odesláno

Jestli nemáš třeba zablokované porty ;) zkus zavolat na UPC, jestli ti náhodou nezablokovali porty kvůli virům :)

Odesláno

No volal jsem tam a tvrdily, že ne...

Odesláno

Tak je to vyřešeno s pomocí podpory UPC. Šlo o nějaké zabezpečení v routuru :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague