Návštěvník Pavkys Odesláno 18. března 2014 Sdílet Odesláno 18. března 2014 Jak nastavim mód "bridge" u modemu Technicolor 7200, tak abych vlastně v modemu vypnul Wifi a mohl pak připojit vlastni router (Belkin) do sitě Wifi, který mi pokryje cely byt v panelaku a mam ho vyzkoušený a nastaveny ze stareho modemu UPC který v sobe Wifi neměl a musel jsem ho vrátit. Navyšil jsem rychlost připojeni. Díky za radu a odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 18. března 2014 Sdílet Odesláno 18. března 2014 Najdeš to v položce Systém. Nejsem teď doma ale myslím že to je druhá položka v levém menu. Jinak já to mám taky na bridge ale přitom wifina pořád jede. Musíš jí teda ještě vypnout. Jinak až to potvrdíš, modem se restartuje a pak musíš nechat router načíst IP pokud si to neudělá sám. Práce na cca 3min i s restartem:) Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. března 2014 Sdílet Odesláno 19. března 2014 A modem Technicolor 7200 ti cely byt wifi signalem nepokryje ? Nac krmit dve zarizeni elektrinou ? Ono se to nezda, ale za rok to na spotrebe dela par stovek Kc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pavkys Odesláno 22. března 2014 Sdílet Odesláno 22. března 2014 Diky za odpovedi. Nejdřív jsem myslel, že "bridge" ani nastavovat nebudu muset, ze ten modem a wifi pokryje celý byt. Což o to, pokrytí je ale ve druhém pokoji je to slabši. Horší ale bylo, že mi na tabletu a v mobilu nešla emailová pošta. Jen to nastaveni "bridge" tomu pomohlo a už to šlape. Jen za 2 zdmi je to slabši. Ješte me napadlo jestli by nebylo lepši nastavit modem na jiný kanál, nebo frekvenci místo 2,4 GHz na 5 GHz. Máte s tí někdo zkušenosti? Díky za odpověď a hezké dny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. března 2014 Sdílet Odesláno 23. března 2014 2,4 nebo 5 GHz nastavuješ v routeru a podle toho, jaký zařízení budeš připojovat. Samozřejmě je dobrý, když ten router umí souběh obou pásem naráz, pak není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. srpna 2014 Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Pokud nastavím mód přemostění, jakou pak mám na svém routeru za TC7200 nastavit default gateway? 192.168.0.1 ani 192.168.100.1 mě k netu nepřipojí. Tabulka v menu Základní - Internet je prázdná a tlačítko obnovení WAN IP nefunguje. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. srpna 2014 Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 tak jsem napsal hloupý dotaz, pardon. zapomněl jsem, že v bridge módu tam mám dát dynamickou IP teď už to všechno šlape, jak má. mimochodem UPC mi už odmítlo vrátit starý modem, který jsem tu do včera měl. takže výměnu modemu zvažte předem, dostanete modem s routerem, ovšem s osekaným firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. srpna 2014 Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 ED2 už zpět určitě nedostanete, ale můžete zkusit požádat o ED3 modem bez WiFi. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 30. srpna 2014 Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 a dostane Ubee s identickym fw... Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 30. srpna 2014 Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Nebo Cisco 3208 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.