Návštěvník Sa-ff-a Odesláno 20. března 2014 Sdílet Odesláno 20. března 2014 Zdravim , nedari se mi pripojit tento wifimodem od UPC k xboxu , 2 x PC - 1 tablet - 2 x mobil bez problemu , ale k xboxu kdyz chci pripojit wifi tak to vypisuje hlasky o MAC adrese , stoural jsem se v tom , ale nedari se mi to nastavit , nevim jestli mam nastavovat jak wifimodem tak i xbox a nevim co presne zadat ( predtim sem mel Motorola modem a k tomu wifi router a nic sem nenastavoval ) mel jste take nekdo s pripojenim problem a vyresil jste ? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. března 2014 Sdílet Odesláno 20. března 2014 máš všude zapnutý dhcp? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sa-ff-a Odesláno 21. března 2014 Sdílet Odesláno 21. března 2014 v nastaveni wifimodemu v zalozce ZAKLADNI - mistni sit - mam povolit server DHCP a je povolenej , jinak jsem to v nastaveni nikde jinde nenasel , v xboxu je taky povolit - zakazat ? tedka nejsem doma , zjistim vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. března 2014 Sdílet Odesláno 21. března 2014 Povolit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sa-ff-a Odesláno 22. března 2014 Sdílet Odesláno 22. března 2014 Tak DHCP je povolene , nasel jsem jen jedno ve wifimodemu , v nastaveni xboxu nic neni , pripojeni se nezdari a porad to zobrazuje tu stejnou hlasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sa-ff-a Odesláno 23. března 2014 Sdílet Odesláno 23. března 2014 Tak jsem pripojil zpet D-link wifirouter ( na Technicoloru jsem nastavil bridge ) a xbox se pripoji , ale tedka nechci mit zas pripojeni jak Technicolor tc 7200 a D-link , xbox si sam nasel automaticky nastaveni , tak bych to chtel nastavit manualne kdyz se bude pripojovat pres Technicolor , to nastaveni bude totozne jak u D-link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. března 2014 Sdílet Odesláno 23. března 2014 Nedá se ten XBOX resetnout a smáznou z něho veškerý nastavení sítí? Tím bych začal a pak by se mělo k Technicoloru dát připojit normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. března 2014 Sdílet Odesláno 25. března 2014 Tak jsem pripojil zpet D-link wifirouter ( na Technicoloru jsem nastavil bridge ) a xbox se pripoji , ale tedka nechci mit zas pripojeni jak Technicolor tc 7200 a D-link , xbox si sam nasel automaticky nastaveni , tak bych to chtel nastavit manualne kdyz se bude pripojovat pres Technicolor , to nastaveni bude totozne jak u D-link ? Ne. takhle to nefunguje. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. března 2014 Sdílet Odesláno 25. března 2014 Tak jsem pripojil zpet D-link wifirouter ( na Technicoloru jsem nastavil bridge ) a xbox se pripoji , ale tedka nechci mit zas pripojeni jak Technicolor tc 7200 a D-link , xbox si sam nasel automaticky nastaveni , tak bych to chtel nastavit manualne kdyz se bude pripojovat pres Technicolor , to nastaveni bude totozne jak u D-link ? Ne. takhle to nefunguje. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.