Návštěvník milan.karvina Odesláno 27. března 2014 Sdílet Odesláno 27. března 2014 Měl jsem od UPC modem CISCO 3212, ale abych měl jen jedno zařízení, pořídil jsem si od nich Technicolor TC7200. Proč mi Technicolor nechce spolupracovat s integrovanou síťovou kartou na základní desce? Měla by to být RealTek RTL8168/8111 Gigabit Ethernet. Jedná se o to, že mi kolísá rychlost, jak chce. Jednou mám 10, pak 20, pak 80 (mám mít 120 mb/s). Když napojím ten nový modem do druhé síťovky v PCI slotu problém naprosto zmizí a rychlost je perfektní. Proč mi nespolupracuje se síťovkou, se kterou CISCO normálně jelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. března 2014 Sdílet Odesláno 28. března 2014 Dobrý den, jaký máte ethernetový kabel? Stáhněte a nainstalujte nejnovější ovladače: http://www.realtek.com.tw/downloads/dow ... Down=false Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milan.karvina Odesláno 28. března 2014 Sdílet Odesláno 28. března 2014 Mám 4 kabely. Jeden, co byl k tomu modemu Technicolor, další, který mi zbyl po tom CISCU, další z Tesca a další Hama... Všechny jsou cat 5e. Nejnovější ovladače jsem nainstaloval a pořád nic. Pořád mi to vrtá hlavou, že s CISCEM si to rozumělo a s tímhle ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. března 2014 Sdílet Odesláno 28. března 2014 Jaký máte OS a antivirový program? A pohrát si s nastavením síťovky jste zkoušel? Hlavně jak máte nastaveno toto: http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... tionq.jpg/ Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.