tomus Odesláno 31. března 2014 Autor Sdílet Odesláno 31. března 2014 Ja kdyz vracel technikovy modem pri vymene v originalni krabici, tak si ho vybalil a krabici me vratil, ze ji nepotrebuje. U modemu se vraci jen modemy a napajeci adaptery, u STB jeste scart a HDMI kabely, koaxy ne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník aaaflirtik Odesláno 2. dubna 2014 Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 byl uz tam nekdo z Vas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. dubna 2014 Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 A co by tě konkrétně zajímalo? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník aaaflirtik Odesláno 5. dubna 2014 Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 tak jsem tam vcera byl a jo je to fungujici sluzba, jen me zarazilo ze ja doma jsem mel od modemu svuj 15m utp kabel, a kdyz mi rikal kde je ten datovej kabel tak jsem si rikal a do pi** urcite mysli ten koaxial a chce ho, no nic se z toho nedelalo a az venku jsem si vzpomel ze k tomu modemu davaj v baleni takovej kratkej 1,5m kabel a o ten mu slo. Takze modem, adapter, utp kabel sebou (co byl v baleni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bufalobil Odesláno 5. května 2014 Sdílet Odesláno 5. května 2014 Nenašel jsem jedinou zmínku o tomto KC UPC. Ruším internet a nechce se mi posílat modem do Nymburka. Opravdu lze na této adrese vracet zařízení? Přišel mi dnes i dopis s instrukcemi od UPC a píšou že se vrací poštou nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 5. května 2014 Sdílet Odesláno 5. května 2014 Co je na tom poslání poštou tak špatnýho? Sice to stojí pár peněz (21 kaček na poště za krabici a 59 kaček poštovný za doporučenej balík), ale máš od toho doklad a ještě ti e-mailem nebo SMS sdělí, kdy byla zásilka dodaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. května 2014 Autor Sdílet Odesláno 5. května 2014 Nenašel jsem jedinou zmínku o tomto KC UPC. Ruším internet a nechce se mi posílat modem do Nymburka. Opravdu lze na této adrese vracet zařízení? Přišel mi dnes i dopis s instrukcemi od UPC a píšou že se vrací poštou nic víc. Ano. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hana93 Odesláno 7. května 2014 Sdílet Odesláno 7. května 2014 Dneska jsem se navštívila koutek UPC v obchodním centru Arkády Pankrác a přítomná slečna mi sdělila, že ve výše uvedeném kontaktním místě nemůžu modem vrátit, protože jsem zaslala výpověď smlouvy poštou. Kdybych donesla výpověď osobně na kontaktní místo, tak by prý nebyl problém vrátit modem tam. Prý už tam takhle bylo několik lidí, že jim prý modem nevzali, ale že to prý mám zkusit, že mi ho třeba vezmou. Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. května 2014 Sdílet Odesláno 8. května 2014 Jste měla z těch Arkád sjet o kousek níže do údolí a zajít na Závišovu ulici. Prodejní stánek má za úkol prodávat. Rozhodně by neměl přebírat zařízení a výpovědi atp. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hana93 Odesláno 8. května 2014 Sdílet Odesláno 8. května 2014 Já to myslela tak, že mi slečna tvrdila, že právě v tý Závišově ulici nemůžu modem vrátit, když jsem tam nepodala osobně výpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.