tomus Odesláno 8. května 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. května 2014 To me prijde jako volovina, prece vypoved se podava minimalne mesic dopredu a teprve pak se vraci zarizeni, takze udelat oboje naraz v jeden okamzik nema smysl. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hana93 Odesláno 8. května 2014 Sdílet Odesláno 8. května 2014 Ona to myslela tak, že tam mám jít dvakrát. Nejdřív podat výpověď a po ukončení smlouvy vrátit modem. Momentálně mi běží výpovědní lhůta do konce května, výpověď jsem podala poštou, tak budu vrácení modemu řešit v červnu. Jak jsem už psala, tvrdila mi, že lidem, kteří tam nepodali výpověď osobně, nechtěli modem vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. května 2014 Sdílet Odesláno 8. května 2014 i když sem třeba pojedeš zbytečně, tak co - poštou to můžeš poslat vždycky navíc počasí poslední dobou ujde (když zrovna neprší), tak proč si neudělat vejlet Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. května 2014 Sdílet Odesláno 9. května 2014 Já to myslela tak, že mi slečna tvrdila, že právě v tý Závišově ulici nemůžu modem vrátit, když jsem tam nepodala osobně výpověď. To je hloupost Po skončení smlouvy ho tam do 14 dní normálně jeďte odevzdat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. května 2014 Autor Sdílet Odesláno 19. května 2014 UPC otevrelo druhou pobočku kontaktního místa UPC Adresa: U nákladového nádraží 3146/6, 130 00 Praha 3-Strašnice Mapa: https://maps.google.cz/maps?client=oper ... IoBEPwSMAo Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bufalobil Odesláno 2. června 2014 Sdílet Odesláno 2. června 2014 Dneska jsem vracel modem v KC v Závišově ulici a naprosto bez problémů. Tři příjemné slečny a kolem 16. hodiny jsem tam na ně byli dva zákazníci. I se sepsáním protokolu to trvalo 5 minut. Škoda jen že na stránkách UPC a ani v instrukcích o vrácení zařízení není o této možnosti ani řádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 Proc to neni uvedeno na jejich strankach? Nebo spatne koukam? A zajima me hlavne, jestli tam muzu vyresit vypoved urcite sluzby? Nechce se mi to sepisovat a posilat, radsi bych se zastavil osobne, je to mozne, nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 Byl jsem tento týden u nákladového nádraží vrátit modem a telefon a podle toho, co tam vyřizovali ostatní tak bych řekl, že se tam dá vyřídit cokoli. Jeden člověk tam uzavíral smlouvu, druhý měnil smlouvu. Jen chci upozornit, že jsou tam jen dvě ženský, takže žádný fofr. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 15. září 2014 Sdílet Odesláno 15. září 2014 Co je na tom poslání poštou tak špatnýho? Sice to stojí pár peněz (21 kaček na poště za krabici a 59 kaček poštovný za doporučenej balík), ale máš od toho doklad a ještě ti e-mailem nebo SMS sdělí, kdy byla zásilka dodaná. Tak to není pravda, vracela jsem poštou a další dva měsíce mi účtovali, dohadovali se se mnou dokud jsem jim nenaskenovala podací lístek s datem odeslání. Pak to milostivě uznali, ale prachy vrátili jen za jeden měsíc. O SMS si můžu nechat zdát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 16. září 2014 Sdílet Odesláno 16. září 2014 Tak si napiš písemnou reklamaci, a když ji UPC nevyřídí kladně, tak se obrať na ČTÚ. A pokud jde o moji poznámku ohledně mailu a SMS, tak to ti sdělí pošta, když při podání zásilky zadáš požadavek na její sledování a info o doručení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.