Návštěvník Essox1 Odesláno 29. března 2014 Sdílet Odesláno 29. března 2014 Dobrý den, Můžete mi prosím nekdo poradit, mám problem se skolnim vpn, zkousel sem hledat na netu, ale nic jsem nenašel. Příhlášení ke školní VPN síti normálně funguje, přijímám i odesílám data , ale mám problém s přijímáním licencí k programům ze školních licenčních serverů. když se podívám na dostupné licence tak mě to píše 0, přitom by jich tam mělo být 30. Když se přihlásím z jinýho internetu(např.Netbox), tak licence k programům fungují v pořádku , doma mám UPC, kde mě mě to nefunguje, takže myslím, že problém by neměl být v žádným softwaru co používám. Ještě před měsícem doma vše funguvalo jak má, tak mě napadlo jestli nahodou UPC něco nědelalo s firewallem nebo něčim podobným Doma používám Wi-fi router TP-Link TL-WR543G Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. března 2014 Sdílet Odesláno 29. března 2014 A jaky mas modem od UPC ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Essox1 Odesláno 29. března 2014 Sdílet Odesláno 29. března 2014 Mám modem Scientific atlanta EPC2100R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.