Návštěvník TonekKrno Odesláno 30. března 2014 Sdílet Odesláno 30. března 2014 Zdravím, z ničeho nic mi vypadl LAN internet s tím, že mi ukazuje neznámá síť. WiFi mi funguje, LAN připojení ne (ani v PC, ani na NTB). Na router je připojen bezdratový telefon, který rovněž funguje. Router (Technicolor TC7200) jsem nechal několikrát restartovat, firewall také vypínal a bez výsledku. Poradil by mi prosím někdo s tímto problémem? Děkuji mockrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 30. března 2014 Sdílet Odesláno 30. března 2014 To vypada jako kdyz jste se stoural v nastaveni tcp/ip protokolu a nastavil jste si nejakou statickou ip adresu mimo rozsah modemu Nastavte si na dhcp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník DejF Odesláno 31. března 2014 Sdílet Odesláno 31. března 2014 hrabal jste se v tom??? ANO/NE ANO - viděl vás při tom někdo??? NE - opravdu??? ;oD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TonekKrno Odesláno 31. března 2014 Sdílet Odesláno 31. března 2014 Dobrý večer, do nastavení jsem 100% nezasahoval, můžete mi prosím poradit, jak tu IP přeměním? Děkuji mockrát! Internet skutečně v jeden okamžik přestal fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 4. dubna 2014 Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Zkuste vyradit router (pripojit modem rovnou k PC) a uvidite, zda to pojede. V routeru musi byt povolen DHCP (do administrace routeru se dostanete pres web prohlizec s adresou 192.168.x.x - viz manual k routeru) Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.