Návštěvník ttomas Odesláno 31. března 2014 Sdílet Odesláno 31. března 2014 Dobrý den. zhruba před týdnem my začal padat internet, nejdříve sem si toho nevšímal protože sem byl zvyklí že to občas spadlo ale to bylo jednou dvakrát za měsíc ale od minulého týdne je to denně +- 10 někdy víckrát v nepravidelných intervalech,když spadne internet začne my i zrnit televize a obraz je špatný, vždycky se to ale samo vrátí zpátky v rozmezí 2 až 60 minut. už sem koušel všehcno a opravdu nevím, myslím že problém neni u mě, sem připojený přes model a wifi modem je značky thomson, 6 let starý a wifi router tp link když internet vypadne blikají my na modemu jen první dvě tlačítka místo aby svítily čtyři nenapadá vás něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. března 2014 Sdílet Odesláno 31. března 2014 pokud nemáš nějakou hyper super extra mega slevu na současnej tarif, pak bys měl přejít na tarif novej a výhodnější, ke kterýmu dostaneš i novej modem, pak se uvidí, jestli problémy ustanou... a asi by bylo lepší se na psaní ohledně změny služeb vykašlat a do upc radši zavolat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 1. dubna 2014 Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Dobrý den. zhruba před týdnem my začal padat internet, nejdříve sem si toho nevšímal protože sem byl zvyklí že to občas spadlo ale to bylo jednou dvakrát za měsíc ale od minulého týdne je to denně +- 10 někdy víckrát v nepravidelných intervalech,když spadne internet začne my i zrnit televize a obraz je špatný, vždycky se to ale samo vrátí zpátky v rozmezí 2 až 60 minut. už sem koušel všehcno a opravdu nevím, myslím že problém neni u mě, sem připojený přes model a wifi modem je značky thomson, 6 let starý a wifi router tp link když internet vypadne blikají my na modemu jen první dvě tlačítka místo aby svítily čtyři nenapadá vás něco ? Napadá mě zvednou telefon a zavolat na klientský centrum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.