Přejít na obsah

Nova HD,Fanda HD,Cinema HD,Nova Sport HD


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník sporták

zrušení nova sport považuji za debilitu.doufám že v brzké době přijde její vrácení do nabídky upc jinak asi budu nucen přejít ke konkurenci a zrušit smlouvu s upc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník aladar963

Takze na vine je jak NOVA tak UPC, 50 na 50. Ale za kratsi konec predse jen taha NOVA a to jsi UPC uvedomuje. Bez UPC Nova Sport neprezije(protoze reklamy a platba za kazdou pripojku od UPC), resp. zapadne do propadliste sledovanosti(tim jeste nizsi prijmy z reklam), kdyz osekaji co muzou a cely den budou prenosy 3. vyssi dorastenecke ligy.

 

CET21 kdyz chce usterit, nech zrusi ty IV. cenove Tielky, Smichovy, Fandy a hned maji usetereno na Nova Sport, pripadne Nova Cinema(kde je to diskutabilni,vsechno jsou to reprizy, ktere je mozne sledovat kde tam)

 

Ja bych se zameril na NOVA HD a Nova Sport HD, vse ostatni bych porusil....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Navrhl jsem administrátorovi tohohle fora změnit anketu na zrušení vyřazení programů /nova HD, fanda hd, nova cinema hd, nova sport hd/. Připadá mi to jako zásadní problém a zásah do programové skladby, takže by se měli možnost v anktetě dle mého vyjádřit samotní uživatelé fora.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Už to tady v jednom vlákně bylo. Začali o tom přemýšlet slovenské TV, že HD program je něco "navíc" takže i když mají na kanálu 20 minut reklam do hodiny, tak po operátorech ještě chtějí extra poplatek za HD kanál, který je srovnatelný za placenou TV. Viz. např. Skylink: Poplatek za Markízu HD je vyšší než za placené TV. No a protože Markíza má stejného vlastníka jako Nova, tak Nova zřejmě přišla s podobným požadavkem na UPC.

 

Osobně jsem toho názoru, že TV která je prolezlá reklamou, a ještě chce extra poplatek za šíření HD (což je de facto standard digitální TV, protože 576p je standardem analogové éry), si zaslouží skončit v propadlišti dějin. Rozhodně nechci aby UPC dala Nově byť i jen jednu korunu za šíření HD. Diváci už dali dost peněz ze svého za nakoupení nových LCD televizí, set-top-boxů a kabeláže, takže jakýkoliv požadavek televizí na úhradu nákladů za šíření HD je naprosto mimo. A byl by to právě zákazník, který by nakonec vše zaplatil zvýšením měsíčních poplatků u UPC. Když to vyjde jedné TV, přidá se druhá atd. atd.

 

Z mého pohledu musí UPC držet nenažrané TV na uzdě a nedělat v tomto směru žádné ústupky. Protože jak jednou vznikne precedens, že se platí za šíření reklamou živené TV, tak je se zákazníky konec. Budou platit jak mourovatí za to, že film který trvá bez reklam 2 hodiny mohou vidět s reklamami na hodiny 3. Je to absurdní, ale výkřiky některých na tomto fóru, že je nezajímá, že Nova chce víc peněz, jen naznačují, že by to tak i mohlo skončit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA
Kde je ta služba dostupná? Když to Nova nezpřístupní UPC, tak prostě dostupná není. A kdyby to Nova zpřístupnila, tak není důvod, aby to UPC nedalo zpátky do nabídky.

Na satelitu Nova sport normálně vysílá.

Že je dostupná na satelitu u jinýho providera je sice pěkný, ale vůbec to neznamená, že je dostupná i pro šíření v kabelu UPC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Cituji : Osobně jsem toho názoru, že TV která je prolezlá reklamou, a ještě chce extra poplatek za šíření HD (což je de facto standard digitální TV, protože 576p je standardem analogové éry), si zaslouží skončit v propadlišti dějin..... Ano takhle to v tom článku vyznívá.... na druhou stranu, když si přečteš jinej článek, že při vyjednávání smlouvy u / Nova Sport/ tlačila UPC na účastnický poplatek, který UPC je povina odvádět za každého účastníka směrem dolů tak se nově zase nedivím... Věřím, že pokud se UPC a Nova dohodnou na tom účasstnickém poplatku / to není nic navíc pro novu to je upc povinna platit/ tak nic nebrání tomu, aby se programy spustili.... ale pokud se budou dohadovat příliš dlouho tak to odnese koncový uživatel a vinu nesou oba účastníci.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník peno

Cojoiner: Jenže přesně takto to funguje v Německu, SD standart, HD nadstandart, za který se platí navíc. Přesně na tomto principu tam funguje satelitní platforma HD+. Nova se holt snaží tento princip zavést i k nám. Radost z toho nemám, ale precedent tu právě z toho Německa je :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Jde jenom o to, jestli se tento podnikatelskej záměr ukáže jako životaschopnej nebo ne. A zrovna u toho Německa bych moc nesázel na to, že si extra HD verze budou předplácet masy lidí. Přece jenom spousta programů gratis už desítky let dělá svoje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...