Odesláno 29. října 2014 10 let Platí se 28,- Kč k internetu. Samostatně je to za 154,- Tak toho "blázna", který by si to vzal za 154 Kč měsíč bych rád viděl.
Odesláno 29. října 2014 10 let ...no konečně,HD už by měl být prostě standard a vše ostatní je krok zpět!!! ...bohužel mi ty změny rozházely v TVprogramy(zase jsou vepředu ty rusáci),takže můžu vesele řadit )
Odesláno 29. října 2014 10 let Vysvětlete to těm, co ty kanály vyrábí. Budou oponovat vysokou cenou a prozatimní nerentabilností. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. října 2014 10 let Kvalita HD kanálů TV Novy (17:30 29. 10.): Novasport HD: Video: variabilní bitrate 12 až 17 Mbps Audio 1: mp2 128kbps stereo 48kHz Audio 2: AC3 384kbps 5.1 48kHz Nova HD: Video: variabilní bitrate 7 až 12 Mbps Audio 1: mp2 192kbps stereo 48kHz Audio 2: AC3 384kbps 5.1 48kHz Fanda HD: Video: variabilní bitrate 10 až 17 Mbps Audio: mp2 384kbps stereo 48kHz Nova Cinema HD: Video: variabilní bitrate 6 až 14 Mbps Audio: mp2 192kbps stereo 48kHz Všechny v Full HD 1920x1080, 25fps, interlaced (prokládaně) U Novasportu HD chybí anglické (popř. původní) audiostopy, což má SD verze. Upraveno 29. října 2014 10 let uživatelem Návštěvník Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 29. října 2014 10 let Ještě vám tam chybí Nova Cinema HD kolego . Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 29. října 2014 10 let Před malou chvílí jsem mluvil s klientským centrem UPC a bylo mně tam potvrzeno, že od dnešního dne jsou nově do nabídky digi-mini zařazeny i Nova Cinema a Fanda HD, samozřejmě že i Nova HD, která tam již byla.
Odesláno 29. října 2014 10 let TAK JÁ TEDY NEVÍM, MÁM MINI A ANI JEDEN Z TĚCH PROGRAMŮ JSEM NENALADIL, A NA TÉ FREKVENCI CO BYLA NOVA HD DŘÍVE TAK TAKÉ NIC
Odesláno 29. října 2014 10 let Mně taky přestala hrát Nova HD, hlásí mi to zakódovaný kanál, Nova SD hraje v pohodě.
Odesláno 29. října 2014 10 let TAK JÁ TEDY NEVÍM, MÁM MINI A ANI JEDEN Z TĚCH PROGRAMŮ JSEM NENALADIL, A NA TÉ FREKVENCI CO BYLA NOVA HD DŘÍVE TAK TAKÉ NIC To je zajímavé, že ti to nejde. Nespokojil jsem se s prvním telefonátem, protože vím, že někdy jeden operátor něco řekne a druhý pak úplně něco jiného. Provedl jsem tedy po hodině druhý dotaz a dostal jsem úplně stejnou odpověd., že od dnešního odpoledne fungují v digi-mini (dvb-t) Nova, Nova cinema a Fanda v HD. Prý se musí vše znovu naladit, tak jsem zvědavý, jestli tuhle info tady někdo prakticky potvrdí. Operátor mě odkazoval i na jejich dnešní oficiální zprávu, kde se píše : "Ve standardní programové nabídce se také ve všech tarifech objeví programy Nova, FANDA a Nova Cinema ve vysokém rozlišení " Zde je odkaz, jaké programy by měly od dnešního odpoledne v jednotlivých nabídkách fungovat : http://www.upc.cz/televize/programy/ Pokud ty nově zařazené HD v nabídce mini nebudou fungovat, tak kontaktovat tech. podporu. Bohužel sám u sebe to nemohu vyzkoušet, protože doma u své tv budu až příští víkend.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.