Odesláno 4. dubna 2014 11 let Brno - Fanda-obraz otřesnej.Nova hraje.Cinema také. ale HD to prostě není.
Odesláno 4. dubna 2014 11 let jasně že budu platit HD. na sd se nédá koukat.a papír žr jsem blázen nemám,troubo.
Odesláno 4. dubna 2014 11 let Blbý, že to je před Playoff Ideálně doufám, že Nova sport se rozpadne a NHL bude pod ČT a další programy klidně na slovak sport apod.
Odesláno 4. dubna 2014 11 let Navíc na nova HD a pod, je to HD komické. Většinou dávají staré věcí. Klidně bych si platí více za cílené balíčky. Pouze sporty v HD, například kvalita jako v UK na Skysport. Klidně EN anebo s českým doplněným komentářem a možnosti přepnutí do originálu. Tyhle programy pro všechny jsou peklo.
Odesláno 4. dubna 2014 11 let ...ono svým způsobem úbytek každého HD kanálu je škoda,je to prostě krok zpátky a co se týká těch HD kanálů Novy,tak určitě mi není líto,že v HD neuvidím Ulici,Ordinaci a něco tomu podobný,ale často tam i nějakej novější film byl(i když většinou chvíli po HBO),ale jediná opravdová ztráta je asi jen Nova Sport i když i tam je ta budoucnost dost nejasná
Odesláno 5. dubna 2014 11 let Klidně bych si platí více za cílené balíčky. Pouze sporty v HD, například kvalita jako v UK na Skysport. Klidně EN anebo s českým doplněným komentářem a možnosti přepnutí do originálu. Tyhle programy pro všechny jsou peklo. asi tak, mám sice přes 100 programů, ale použitelných je sotva čtvrtina
Odesláno 5. dubna 2014 11 let taky bych radsi platil za jednotlive programy, pripadne treba balicek 10, 15 nebo 20 programu k čemu je mi platit za balik Sport kdyz na nem sleduju pouze Nova sport HD a Eurosport HD...ted uz ani to ne. - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.