Přejít na obsah

Nova HD,Fanda HD,Cinema HD,Nova Sport HD

Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník
...týýýýýýýjo,jak ten čas letí,dneska už je to tejden,co se tady spousta lidí skoro hroutila kvůli zrušeným nováckým HD programům...no ale tejden pryč a o tom co je nového ani vidu,ani slechu...

a co je jako nového aby se o tom psalo? ... tuším, že nic.

Pořád intenzivně jednají, asi si to v Nově ještě nespočítali o kolik přijdou. :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tom0
No třeba se po tomto průšvihu stane to co bych si maximálně přál. A to, že mi UPC nabídne výběr TV stanic, které chci sledovat a o které mám zájem a ty bych si zaplatil. A ne celé portofilio stanic, o které nestojím a musím za ně platit. V mém případě by to byla komplet ČT v HD, sportovní TV v HD a HBO HD. Nestojím o hudební, slovenské, zpravodajské, AXN a já nevím co ještě všechno tam mám (Klasik). Zrovna tak nestojím o Novu, Primu a jejich klony. Tak takto by se mi to líbilo. A myslí, že bych na tom finančně vydělal ? Nevím.

Také bych si vybral hlavně Novu, Primu a Barandov,přírodu, zpravodajské a slovenské, nestojím o sport , muziku a dětské kanály.Tak uvidíme co vymyslí. :wink:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
No třeba se po tomto průšvihu stane to co bych si maximálně přál. A to, že mi UPC nabídne výběr TV stanic, které chci sledovat a o které mám zájem a ty bych si zaplatil. A ne celé portofilio stanic, o které nestojím a musím za ně platit. V mém případě by to byla komplet ČT v HD, sportovní TV v HD a HBO HD. Nestojím o hudební, slovenské, zpravodajské, AXN a já nevím co ještě všechno tam mám (Klasik). Zrovna tak nestojím o Novu, Primu a jejich klony. Tak takto by se mi to líbilo. A myslí, že bych na tom finančně vydělal ? Nevím.

Také bych si vybral hlavně Novu, Primu a Barandov,přírodu, zpravodajské a slovenské, nestojím o sport , muziku a dětské kanály.Tak uvidíme co vymyslí. :wink:

Asi jsem to napsal zmateně. Vybral bych si komplet ČT HD, sportovní TV HD a HBO HD. Nestojím o Novu, Primu a jejich klony a hudební, zpravodajské a ostatní (Klasik)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník radoslavcz

Věř tomu, že kdyby to nabízeli po stanicích, vyšlo by tě to dráž nebo stejně, při menším počtu TV stanic.

Odkaz ke komentáři

Věř tomu, že kdyby to nabízeli po stanicích, vyšlo by tě to dráž nebo stejně, při menším počtu TV stanic.

Ale výhodou by byla garance stanic.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

Návštěvník radoslavcz

Jaká garance stanic ? Když např. stanice přestane vysílat (nebo rovnou existovat), tak ji tam už mít nebudeš. Nebo když nastane to co nastalo s NovaSport, že se nedohodnou na šíření přes UPC, tak ti prostě vypadne z nabídky tak jako tak.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník radoslavcz
Jo, jo asi ano. To já jen tak fantazíruji, co by se mi líbilo.

To mě by se to taky líbilo, o tom žádná.

Kdyby alespon udělali nějaké menší balíčky nebo možnost ty balíček aspon trochu ovlivnit podle sebe :)

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...