Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník
...týýýýýýýjo,jak ten čas letí,dneska už je to tejden,co se tady spousta lidí skoro hroutila kvůli zrušeným nováckým HD programům...no ale tejden pryč a o tom co je nového ani vidu,ani slechu...

a co je jako nového aby se o tom psalo? ... tuším, že nic.

Pořád intenzivně jednají, asi si to v Nově ještě nespočítali o kolik přijdou. :roll:

Návštěvník tom0
No třeba se po tomto průšvihu stane to co bych si maximálně přál. A to, že mi UPC nabídne výběr TV stanic, které chci sledovat a o které mám zájem a ty bych si zaplatil. A ne celé portofilio stanic, o které nestojím a musím za ně platit. V mém případě by to byla komplet ČT v HD, sportovní TV v HD a HBO HD. Nestojím o hudební, slovenské, zpravodajské, AXN a já nevím co ještě všechno tam mám (Klasik). Zrovna tak nestojím o Novu, Primu a jejich klony. Tak takto by se mi to líbilo. A myslí, že bych na tom finančně vydělal ? Nevím.

Také bych si vybral hlavně Novu, Primu a Barandov,přírodu, zpravodajské a slovenské, nestojím o sport , muziku a dětské kanály.Tak uvidíme co vymyslí. :wink:

Návštěvník
No třeba se po tomto průšvihu stane to co bych si maximálně přál. A to, že mi UPC nabídne výběr TV stanic, které chci sledovat a o které mám zájem a ty bych si zaplatil. A ne celé portofilio stanic, o které nestojím a musím za ně platit. V mém případě by to byla komplet ČT v HD, sportovní TV v HD a HBO HD. Nestojím o hudební, slovenské, zpravodajské, AXN a já nevím co ještě všechno tam mám (Klasik). Zrovna tak nestojím o Novu, Primu a jejich klony. Tak takto by se mi to líbilo. A myslí, že bych na tom finančně vydělal ? Nevím.

Také bych si vybral hlavně Novu, Primu a Barandov,přírodu, zpravodajské a slovenské, nestojím o sport , muziku a dětské kanály.Tak uvidíme co vymyslí. :wink:

Asi jsem to napsal zmateně. Vybral bych si komplet ČT HD, sportovní TV HD a HBO HD. Nestojím o Novu, Primu a jejich klony a hudební, zpravodajské a ostatní (Klasik)

Věř tomu, že kdyby to nabízeli po stanicích, vyšlo by tě to dráž nebo stejně, při menším počtu TV stanic.

Ale výhodou by byla garance stanic.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Návštěvník radoslavcz

Jaká garance stanic ? Když např. stanice přestane vysílat (nebo rovnou existovat), tak ji tam už mít nebudeš. Nebo když nastane to co nastalo s NovaSport, že se nedohodnou na šíření přes UPC, tak ti prostě vypadne z nabídky tak jako tak.

Návštěvník radoslavcz
Jo, jo asi ano. To já jen tak fantazíruji, co by se mi líbilo.

To mě by se to taky líbilo, o tom žádná.

Kdyby alespon udělali nějaké menší balíčky nebo možnost ty balíček aspon trochu ovlivnit podle sebe :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...