Návštěvník Odesláno 8. dubna 2014 Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 ...týýýýýýýjo,jak ten čas letí,dneska už je to tejden,co se tady spousta lidí skoro hroutila kvůli zrušeným nováckým HD programům...no ale tejden pryč a o tom co je nového ani vidu,ani slechu... a co je jako nového aby se o tom psalo? ... tuším, že nic. Pořád intenzivně jednají, asi si to v Nově ještě nespočítali o kolik přijdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tom0 Odesláno 8. dubna 2014 Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 No třeba se po tomto průšvihu stane to co bych si maximálně přál. A to, že mi UPC nabídne výběr TV stanic, které chci sledovat a o které mám zájem a ty bych si zaplatil. A ne celé portofilio stanic, o které nestojím a musím za ně platit. V mém případě by to byla komplet ČT v HD, sportovní TV v HD a HBO HD. Nestojím o hudební, slovenské, zpravodajské, AXN a já nevím co ještě všechno tam mám (Klasik). Zrovna tak nestojím o Novu, Primu a jejich klony. Tak takto by se mi to líbilo. A myslí, že bych na tom finančně vydělal ? Nevím. Také bych si vybral hlavně Novu, Primu a Barandov,přírodu, zpravodajské a slovenské, nestojím o sport , muziku a dětské kanály.Tak uvidíme co vymyslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dr.dousek Odesláno 9. dubna 2014 Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Možná by to chtělo zatlačit přes firmy, co dávají do Novy reklamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2014 Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 No třeba se po tomto průšvihu stane to co bych si maximálně přál. A to, že mi UPC nabídne výběr TV stanic, které chci sledovat a o které mám zájem a ty bych si zaplatil. A ne celé portofilio stanic, o které nestojím a musím za ně platit. V mém případě by to byla komplet ČT v HD, sportovní TV v HD a HBO HD. Nestojím o hudební, slovenské, zpravodajské, AXN a já nevím co ještě všechno tam mám (Klasik). Zrovna tak nestojím o Novu, Primu a jejich klony. Tak takto by se mi to líbilo. A myslí, že bych na tom finančně vydělal ? Nevím. Také bych si vybral hlavně Novu, Primu a Barandov,přírodu, zpravodajské a slovenské, nestojím o sport , muziku a dětské kanály.Tak uvidíme co vymyslí. Asi jsem to napsal zmateně. Vybral bych si komplet ČT HD, sportovní TV HD a HBO HD. Nestojím o Novu, Primu a jejich klony a hudební, zpravodajské a ostatní (Klasik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 9. dubna 2014 Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Věř tomu, že kdyby to nabízeli po stanicích, vyšlo by tě to dráž nebo stejně, při menším počtu TV stanic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2014 Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Jo, jo asi ano. To já jen tak fantazíruji, co by se mi líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 9. dubna 2014 Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Věř tomu, že kdyby to nabízeli po stanicích, vyšlo by tě to dráž nebo stejně, při menším počtu TV stanic. Ale výhodou by byla garance stanic. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 9. dubna 2014 Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Jaká garance stanic ? Když např. stanice přestane vysílat (nebo rovnou existovat), tak ji tam už mít nebudeš. Nebo když nastane to co nastalo s NovaSport, že se nedohodnou na šíření přes UPC, tak ti prostě vypadne z nabídky tak jako tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 9. dubna 2014 Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Jo, jo asi ano. To já jen tak fantazíruji, co by se mi líbilo. To mě by se to taky líbilo, o tom žádná. Kdyby alespon udělali nějaké menší balíčky nebo možnost ty balíček aspon trochu ovlivnit podle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 9. dubna 2014 Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 idealne na počet např. 10, 15, 20, plná nabídka Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.