Návštěvník david3434 Odesláno 3. dubna 2014 Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 A to by jste opravdu tvrdil,i kdyby UPC na všech 110 pozicích začala vysílat Musicbox s tím že si může sama dělat co chce. Já si například platím balíček superfilm a taky by se mi nelíbilo kdyby UPC vyřadila HBO a zařadila tam Universal a nova cinema a všechno by bylo v pořadku protože si může s programama hejbat jak chce.A já bych dál platil 300kč měsíčně protože UPC an to má právo. A právě pro někoho je tento jeden program důležitější než všech 100 ostatních,a právě kvůli tomuto jednomu programu šli k UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 3. dubna 2014 Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 achjo... Oni si samozřejmě nemohou dělat co chcou, musí to být odůvodněný - například zrušení samotného tv kanálu. Brečíte nad špatným hrobem. Bežte si pobrečet vedle k nově a vypovědět kvůli tomu můžete, ale bezdůvodně, neboť se jedná o základní programovou nabídku a ne o rozšířenou. To stejný by vám řeklo i čtu a když ne, tak věřte, že to k ničemu nepovede. UPC v tomto je sice za toho špatného, ale ten špatný je ve skutečnosti někdo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 3. dubna 2014 Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Já právě píšu názor ČTÚ dle odpovědi ČTÚ,kterou mi zaslala na email na moje podání.A Nova sport není v základní nabídce ale v nabídce Sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.