Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

http://www.upc.cz/televize/komfort/

Digitální kabelová televize Komfort+ Vám nabízí více než 100 TV programů, 20 programů v HD kvalitě pro majitele a klienty využívají HD nebo HD-PVR box a modul CI+. Digitální televize Komfort+ je vhodný i pro náročné a vášnivé diváky, kteří požadují velký výběr z televizních programů

Svoji programovou nabídku můžete rozšířit o doplňkové balíčky programů. Pro příjem signálu Digitální televize UPC je potřeba si koupit nebo pronajmout zařízení pro příjem signálu, např. HD PVR box s funkcí nahrávání a sledování televizních programů v HD kvalitě nebo CA modul, případně HD Box. Více informací v záložce "Doplňkové služby".

Co teď bude s pozicemi po HD vysílaní programu Nova Cinema HD,Fanda HD??

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Návštěvník

Je to naprosté selhání vedení UPC ČR.Nedohodnout se s provozovatelem českých programů a řešit to takto amatérsky je něco nevídaného.To se snad neděje ani vnějaké lokální kabelovce.... :x

Nejsou schopni ani dojednat další nové kanály, které by byly exkluzivní pro ČR.To by mohlo aspoň z části uspokojit ještě stávající klienty. Mě nejvíce vadí právě problém s FANDOU HD a Nova Cinema HD..... :thumbdown:

Návštěvník Katoda
Fanda HD je stále šířen na své původní pozici, stále v HD rozlišení 1920x1080 pixelů, od včerejšího dne s poměrem stran 1:1 :scratch:

Podle mě je to ale jen nepovedený upscale ze strany UPC, protože jak u Cinemy, tak i Fandy zmizelo z loga označení HD.

Návštěvník
Je to naprosté selhání vedení UPC ČR.Nedohodnout se s provozovatelem českých programů a řešit to takto amatérsky je něco nevídaného.To se snad neděje ani vnějaké lokální kabelovce.... :x

Nejsou schopni ani dojednat další nové kanály, které by byly exkluzivní pro ČR.To by mohlo aspoň z části uspokojit ještě stávající klienty. Mě nejvíce vadí právě problém s FANDOU HD a Nova Cinema HD..... :thumbdown:

To ještě není konec a čekej v brzké době aj vyřazení základního programu skupiny Nova v HD a to TV NOVA HD. Je to opravdu jen otázka času a v HD zústanou jen programy ČT, Primy a upraveného programu Barrandova do HD rozlišení.

I to je možné. Ale myslím si, že to Nova neudělá. Přeci jen je to pro ni jeden z hlavních marketingových nástrojů. Kde jinde xkrát za den zazní, že můžete shlédnout na nějakém partnerském webu, ukázat spoty z ostatních programů atd.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník

Příspěvekod Marek-26 » stř, 2.4.2014, 17:15

I to je možné. Ale myslím si, že to Nova neudělá. Přeci jen je to pro ni jeden z hlavních marketingových nástrojů. Kde jinde xkrát za den zazní, že můžete shlédnout na nějakém partnerském webu, ukázat spoty z ostatních programů atd.

To není jen žádná moje úvaha a podlě jistá věc a aj samotné UPC už Novu HD nemá uvedenou v žádném seznamu programů který je platný od 1.4.2014 a prot to zde taky píši. Závěr je takový, že klidně dnes nebo zítra možou TV Nova HD odpojit a bude šířena v rozlišení jako je nyní Nova Cinema HD a Fanda HD po náhradě za HD.

Návštěvník

Došlo na moje slova, tušil jsem to, že to tak opravdu dopadně. Aktuálně nemám možnost to zkusit, okoko 15 hodin a ještě šla TV Nova opravdu v HD s logem HD v obazu. Závěr je takový že z CZ programů jdou v pravém HD jen programy ČT. Ostatní (kromě Prima Hd) je jen bastl na bázi převodu z SD s pokusem výsledku v HD.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...