Odesláno 13. července 2004 20 let jestli to nebude tim, ze zlin jeste neni dodelanej, takze tam jsou takovy porordni mouchy....pockal bych tyden, to by se melo vsechno doresit...
Odesláno 14. července 2004 20 let Takze musim rict ze po prvnich dojmech, ktere byly opravdu nic moc, se vcera vse zlepsilo a internet funguje nadherne. Je videt ze technici opravdu neco delaji a to je moooc dobry. Takze inet pres Karneval ve Zline rozhodne doporucuji.
Odesláno 14. července 2004 20 let jo- technici si mákli- jsem si říkal- co to tam dělaj..... lagy jako kráva.... žádná stránka nechce najet(ale DC++ furt fakčilo- . počkám 5 minut a hele- jde pingnout všecko- řpipojím se kam chici - žu to jede tak nějak normálně- i kydž to ICQ padá furt
Odesláno 14. července 2004 20 let jj s tim icq je ve spicce problem... ale dneska prejdu na verejnou IP tak uvidime jestli to pomuze.
Odesláno 5. května 2017 7 let for: Marcos Ty woe trochu úlet néé?? To vlákno je z roku 2004 a tak by mě zajímalo co někomu (Zlín) doporučuješ po 13-ti letech
Odesláno 5. května 2017 7 let Tak z Londýna toho kámošům ve Zlíně po 13 letech toho moc nedoporučí Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 5. května 2017 7 let Každopádně se mu parádně podařilo vlákno oživit. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 5. května 2017 7 let Jednou za čas se vždy nějakému spambotovy podaří překonat ochranu a napíše do Fóra nějaký příspěvek, ale byl to jeho poslední už jsem odstranil. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.