cvancara Odesláno 23. července Sdílet Odesláno 23. července Neříkalo se původně, že se sjednocují nabídky, že už bylo moc různých individuálních? 1 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 23. července Sdílet Odesláno 23. července Sjednocují tarify, nikoliv nabídky 2 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaegasRobin777 Odesláno 23. července Sdílet Odesláno 23. července 1) PODA už není,stejně tak UPC. PODA své vydražené frekvence prodala.Vodafone koupil od firmy PODA mobilní 5G frekvence 3600 až 3640 MHz. 2) Za další si nepleťte kabel (optiku) s bezdrátem. PODA kabel nenabízela. 3) PODA aktuálně nabízí 50/8 Mb/s nebo 70/5 Mb/s a 80/10 Mb/s tzv. Bezdrátový internet s Tv. Za mně osobně k ničemu. Nepotřebuju,aby mně nějaká parabolka zasírala okno,balkón…když mám Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno 5G (přenosný) 150/30 Mb/s 600 GB za 575,00 Kč. Přes Cetin Internet Super DSL 100/20 Mb/s za 649,00 Kč o 74,00 Kč víc. O 50/10 Mb/s horší rychlost. Konkurence ? 5G nemá a 4G je 10 až 30x horší. Na retenčním Vám nabídnou co je aktuálně na https://www.vodafone.cz/prejdete-k-nam/ Osobně bych měl dotaz,otázku proč se neupraví třeba navýšení rychlosti třeba 8x (soboty,neděle) nebo na 12x (pátky až neděle).Když O2 má 10,tak my dáme 12. Dále co z toho bude koupě kmitočtů od PODY ? Vyčištění I/37 Hradec Králové - Velká Bíteš ? Zlepšení teda nevidím.Spíše vidím rušení z vysílače Krucemburk/Vojnův Městec. Spoiler 6 Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 29. července Sdílet Odesláno 29. července Tak nakonec mi zavolala taková milá slečna a ukázalo se, že pro navýšení uploadu není potřeba připlácet nic: Speedtest by Ookla Server: Vodafone CZ - Brno (id: 1363) ISP: Vodafone Czech Republic Idle Latency: 14.49 ms (jitter: 3.67ms, low: 11.07ms, high: 16.04ms) Download: 934.32 Mbps (data used: 1.2 GB) 133.37 ms (jitter: 124.31ms, low: 12.38ms, high: 456.85ms) Upload: 99.85 Mbps (data used: 88.6 MB) 9.23 ms (jitter: 6.50ms, low: 7.28ms, high: 372.55ms) Packet Loss: 0.0% Ovšem sloučení smlouvy na RČ a na IČO jsme stejně nevymysleli, to je takovej mazec, že to za tu slevu na službách prostě nestojí 🙂 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiDiDi Odesláno 29. července Sdílet Odesláno 29. července @CableGTo mě zajímá! Mám stále "gigabit napořád" 1000/50. Jak se "to ukázalo"? Měl jsem za to, že bych musel zvolit aktuální gigabitový tarif... Citovat 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 29. července Sdílet Odesláno 29. července @DiDiDiNo úplně přesně to bylo tak, že mi zavolala, já zjevil své přání přejít z 1000/60 na 1000/100, ona řekla, že to musí prověřit, hodila mě na chvilku na hold a když se vrátila, tak říkala, že je to možné a že mi to může nabídnout za stávající cenu. No a to je všechno 🙂 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna V 29. 7. 2024 v 14:44, CableG napsal: Tak nakonec mi zavolala taková milá slečna a ukázalo se, že pro navýšení uploadu není potřeba připlácet nic: Slečna sice povídala, ale faktura se zvedla 🤣 No nic, až zase náhodou někdy půjde Samoobsluha, tak se tam podívám na kalkulaci, co mi tam poslala. Ještě je možnost, že ta sleva, co mi tam zadala, se nemůže aplikovat jen na část období, Vodafone a faktury jsou kapitola sama o sobě, uvidím příští měsíc 🙂 --- Aha, tak se nepodívám, protože sms... A kdysi dávno jsem si dal začátečnicky úroveň uživatel, protože to přece nikdy stejně nebudu používat, když tam mám svůj účet jako admin 🤣 1 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca79 Odesláno 12. srpna Sdílet Odesláno 12. srpna Ahoj, dnes jsem byl u tchána v jižních čechách a ten dostal nabídku na gigainternet na 2 roky za 299 Kč včetně modemu, už ji má realizovanou. Teď k dotazu: Momentálně mám internet 500, za nějakých 550 Kč. Bydliště Praha a v baráku mám možnost UVTnet 1 Gb za 349 Kč. Má smysl volat na vodafone, nebo podat rovnou výpověď s tím, že se mi ozve retenční? A popř má někdo v Praze gigový internet za +-400 Kč včetně modemu? Citovat 500 Mb/s Jiná služba Komplet HD Mediabox Praha Modřany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. srpna Sdílet Odesláno 12. srpna zobrazení oku kódu v můj vodafone celej proces urychlí 😊 3 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 12. srpna Sdílet Odesláno 12. srpna (upraveno) @Venca79Nevím jak na tvé lokalitě, na P13 je třeba Poda a nabízí první rok 1000/1000 za 250 Kč + 50 Kč modem. Co však by bylo 2. rok a dál netuším. Hlavně mě odradil i další kabel od vchodu napříč bytem. IPTV snad nějakou mají, zkušenosti neznámé. Tak mám 1000/100 od Vodafone za 249 Kč a 100 Kč modem Station s Wi-Fi 6 - bez nějaké specifikace doby platnosti. Do nějaké eventuální změny. Upraveno 12. srpna uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.