Odesláno 27. srpna 2024 27. srp @Adolf.Shitlerdá se celkem bez práce za 599,- Kč vyjednat O2 Neo+ Zlatý Family. Původní cena tarifu je 799 Kč, kdy jsem tam měl při převodu pod O2 ještě slevu 100 Kč. O víkendu jsem si nechal zobrazit OKU, dnes volali a slevu zvedli na 200 Kč. Takže za 3 stovky měsíčně (s AB) je to parádní tarif s 20Mbit rychlostí a aktuálně 10x navýšení na max. - Super - - Plzeň
Odesláno 28. srpna 2024 28. srp To už mně nenabídli, max. byl Neo+ Stříbrný za 599 Kč a za Zlatý chtěli o 150 Kč víc. Možná u někoho, kdo ve Family je a ještě ho nepřevedli na standardní tarify, tak to z nich vyhandloval, což je samozřejmě úspěch. - - - - -
Odesláno 28. srpna 2024 28. srp Neo+ Stříbrný pod O2 Family stál normálně 599,- Kč, takže se toho asi drželi. Já jsem za ty peníze dostal teda Zlatý. Možná bych tam za pár měsíců zavolal znovu. - Super - - Plzeň
Odesláno 28. srpna 2024 28. srp Tak dnes All in One + 1000/100 za 1026,- neni to asi nejlepsi, ale furt lepsi, nez kdyz mi to puvodne davali za daleko vice. 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 28. srpna 2024 28. srp jj, mám to nějak podobně (teda asi o 50 víc - ale zase primu+ navíc) 🙂🙋 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 28. srpna 2024 28. srp Tak podle toho co vidim, tak bez prima+ se uz ani allione nedela ne? 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 29. srpna 2024 29. srp V aktuálním ceníku je stále jak Vodafone TV včetně Prima+, i bez. Takže by neměl být problém si aktivovat Vodafone TV bez Prima+ a ALLinONE. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. srpna 2024 29. srp Ja hlavne po aktivaci marne hledam ve tretich stranach voyo a prave primu+ a to jsem se ptal, jestli tam opravdu bude.. nevim, jestli to muze trvat dele, nebo jestli mam zase volat... 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 29. srpna 2024 29. srp @SparhawkKupon vám zde zobrazíme nejpozději do 7 dní od aktivace vhodného TV balíčku pro VOYO ( https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-voyo/ ). Jedná se o kombinaci písmen a čísel. viz podpora na stránkách Vodafone pro Prima + ( https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-primaplus/ ) - Kupon zde najdete po aktivaci vhodného televizního balíčku, a to nejpozději do 48 hodin. Upraveno 29. srpna 2024 29. srp uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 29. srpna 2024 29. srp V 27. 8. 2024 v 14:25, kautskym napsal: https://forum.mobilmania.zive.cz/viewtopic.php?f=1&t=1119189&st=0&sk=t&sd=a&start=6540 se podařilo klientovi vyjednat Neomezený Super za 348 Kč s trvalou slevou Dnes jsem absolvoval taky hovor s retenčním a potvrzuji, že u tarifu Neomezený Super se dá dostat až na 348,-, respektive v mém případě na 378,-, níže už jít nechtěla u čtyř čísel a nechtěl jsem se hádat o 30,-/za číslo, když jsem šel z původních 523,-. Ale jako první nabídku dala paní 419,-, takže nebrat a diskutovat dále 🙂 A ještě u netu se podařilo z 299,- jít na 199,- za "gigový" net. Takže kdo se chce handrkovat jako na trhu, tak to opravdu jde. Ale mám z toho vždy divný pocit a upřímně to nesnáším, ale jak jsem se opět přesvědčil, jinak to nejde. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.