Odesláno 29. srpna 2024 29. srp Aha Já si toho všiml později jak si to psal. Pardon.😁 Ale zajímalo by mě zda Vodafone má od TMCZ povoleny 8000/8000 Mb/s internet v Olomouci Upraveno 29. srpna 2024 29. srp uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 29. srpna 2024 29. srp v nějakym tom jednom domě, jehož existence možná ani neni jistá 🤔🤭 ale prej je 8 Gb/s na pobočce v roztylech a na arkádách 😮 odtamtud by nějaký svědectví bejt mohlo 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 30. srpna 2024 30. srp tak 8Gb net, to už by skoro ani ty stávající rozvody a modemy nezvládaly, ne? nebo to nijak limitované není? Super Super Základní, Sport Compal CH7465 Praha
Odesláno 30. srpna 2024 30. srp to se ale jedná o přímo TMCZ optiku a opravdu to tak jede byl jsem právě na Pankráci se na to podívat 🙂😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 30. srpna 2024 30. srp Na slovensku už nějaký rok mají 10 Gbps pro domácnosti a opravdu jim to téměř těch 10 Gbps jede. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 30. srpna 2024 30. srp Ve větších městech, kde jsou lokální poskytovatelé a mají svou infrastrukturu, není 10Gbit připojení obvykle problém. Sám tu možnost mám, ale původně jsem si domů přitáhl jen Cat5e a nechce se mi zase něco předělávat, takže s 1/2.5Gbit připojením jsem naprosto v pohodě (s velkou rezervou). Kdyby ne, dotáhne se optika a 10Gbit je na světě. Ale to znamená zase výměnu routeru a to se mi nevyplatí. Takže ano, ve větších městech je reálné mít doma 10Gbit 🙂 - Super - - Plzeň
Odesláno 30. srpna 2024 30. srp Citovat Takže ano, ve větších městech je reálné mít doma 10Gbit Chomutov, Jirkov, Klášterec, Kadaň, Žatec, Podbořany a okolí: Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 30. srpna 2024 30. srp To je docela pálka. Na slovensku to mají za cca pětinovou cenu. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 31. srpna 2024 31. srp A kolik lidí na Slovensku si to reálně objedná, když jenom za samotný router s podporou 10 Gbps vypláznou stovky €? Tipl bych, že moc jich asi nebude... - - - - -
Odesláno 31. srpna 2024 31. srp Tak cena je věc jedna, samozřejmě. Dostupnost je věc druhá. V Plzni třeba PilsFree, kde není problém žádná rychlost za 3 stovky. - Super - - Plzeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.